1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2014 00:19

Ποδαρικό του ΠΑΣΑΠ στον Ολυμπιακό

Οι πρωτοβουλίες του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών συνεχίζονται και το 2014. Στο πλαίσιο λοιπόν των ενημερωτικών επαφών του προγράμματος "PROtect Integrity" που πραγματοποιεί για τη σεζόν 2013-2014 ο ΠΑ.Σ.Α.Π με τους αθλητές της Volley League, ο διευθυντής του Συνδέσμου, Βασίλης Μηνούδης έκανε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου «ποδαρικό» στο κλειστό του Ρέντη, όπου επισκέφθηκε τους αθλητές του Ολυμπιακού.
Ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π, αφού ευχήθηκε «καλή χρονιά» με υγεία και διακρίσεις στους αθλητές του νταμπλούχου Ελλάδας, προχώρησε στην σημαντική ενημέρωση για τους κινδύνους και τις υποχρεώσεις τους σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο. Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τον κ. Μηνούδη να τους μιλάει, μεταξύ άλλων, για κάποιες σημαντικές ενότητες του προγράμματος, όπως τη χρήση ευαίσθητων εσωτερικών πληροφοριών, την λειτουργία της πανευρωπαϊκής διαδικασίας εντοπισμού "ύποπτων παιχνιδιών", αλλά και για κάποιες πολύτιμες συμβουλές, που έχουν ως στόχο την προφύλαξη των ίδιων των αθλητών, καθώς και του οικείου τους περιβάλλοντος. 

Στο τέλος της επίσκεψης του διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π στο "Μελίνα Μερκούρη" οι ερυθρόλευκοι συμπλήρωσαν το σχετικό ερωτηματολόγιο της πανευρωπαϊκής έρευνας που διεξάγεται στο πλαίσιο του πρόγραμματος "PROtect Integrity".

Οι συναντήσεις του ΠΑ.Σ.Α.Π με αθλητές και αθλήτριες θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ