1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-01-2014 20:02

Σεμινάριο από ΠΑΣΑΠ στην Εθνική Ανδρών

Στα πλαίσια της Εκπαιδευτικής Πολιτικής του ΠΑ.Σ.Α.Π που έχει επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ Δρ.Γαργαλιάνο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στου Ρέντη μετά την πρωινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, εκπαιδευτικό  σεμινάριο στους διεθνείς αθλητές με θέμα "Κοινωνικά δίκτυα ή κοινωνικά δίχτυα; Η σωστή χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από αθλητές", από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Αθλητισμού στο Canterbury Christ Church Πανεπιστήμιο του Κεντ της Μ. Βρετανίας, Dr. Δικαία Χατζηευσταθίου και EU Intra-European Marie Curie Fellow στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι διεθνείς και οι προπονητές άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα τους είπε η Δρ. Χατζηευσταθίου σχετικά με την ασφαλή και ορθή χρήση των Social Media από τους αθλητές, για θέματα όπως ο ρατσισμός, ο σεξισμός, η ομοφοβία και άλλες κοινωνικές διακρίσεις.Το ανωτέρω ήταν το πρώτο από μια σειρά σεμιναρίων που σκοπεύει να οργανώσει ο ΠΑΣΑΠ, σχετικά με το Media Training το νέο έτος.

Η Δρ. Χατζηευσταθίου δήλωσε σχετικά: "Οι προσπάθειες του ΠΑΣΑΠ στα θέματα εκπαίδευσης αθλητών είναι εξαιρετικές και πρωτοποριακές σε Ευρωπαϊκό επιπέδο. Ήταν πραγματικά τιμή μου που προσκλήθηκα σήμερα να μιλήσω στους διεθνείς μας για ένα θέμα που απασχολεί έντονα τις ομάδες του εξωτερικού. Είναι σημαντικό που οι δικοί μας αθλητές είναι από τους πρώτους που ενημερώνονται για τέτοια ζητήματα"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ