1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2013 05:08

«Οι αθλητές πάντα είχαν καλή πρόθεση για διακανονισμούς...»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης του πρόεδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρου στην εκπομπή των καναλιών Novasports «Στο Φιλέ», o Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλης Μηνούδης τοποθετήθηκε για τα περί «άρνησης του ΠΑ.Σ.Α.Π να συζητήσει και να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης στο θέμα των διακανονισμών χρεών των ομάδων προς τους αθλητές», που ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Ταρνατόρος.
Οι δηλώσεις του Παντελή Ταρνατόρου στον δημοσιογράφο Παντελή Λώλη
 
 
«Με τον ΠΑ.Σ.Α.Π δεν διάγουμε περίοδο έρωτος, αυτή την περίοδο για να' μαι απόλυτα ειλικρινής, για άλλους λόγους. Ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά και προσπαθούσαμε εμείς όσο μπορούμε να έρθουμε κοντά στον ΠΑ.Σ.Α.Π, να συζητήσουμε, εκεί που υπήρξε το πρόβλημα και η μεγάλη διάσταση απόψεων, ήταν ότι εμείς ζητήσαμε, όπως έγινε στο ποδόσφαιρο, να υπάρξει κάποιος διακανονισμός με βάση το ποσό που χρωστάει κάθε ομάδα, ώστε και οι ομάδες να απεγκλωβιστούν από το «βραχνά» που είχαν των παλιών οφειλών και οι παλιές οφειλές να αρχίσουν να πληρώνονται.
Διότι αυτό που έχω πει στον πρόεδρο κ. Ψάρρα, τον οποίο ως πρόσωπο τον τιμώ, δεν έχει να κάνει, είναι καθαρά θέμα θεσμικό, θεσμικής διαφοράς, είναι ότι τα σωματεία θεωρώ ότι έχουν κάνει ένα βήμα. Τα σωματεία έχουν καταλάβει, ότι πρέπει, ορισμένα από αυτά, να εξυγιανθούν. Αλλά δεν μπορούν να εξυγιανθούν δια μαγείας. Πρέπει και οι αθλητές να έρθουν κοντά, ώστε να βρεθεί μία λύση. Μόνο με διάλογο και με συζήτηση. Κι όχι με ακραίες λύσεις ή ακραίες τοποθετήσεις. Εκεί είναι η διάστασή μας με τον ΠΑ.Σ.Α.Π. Ελπίζω να το ξανασκεφτούν, εμείς τους μιλήσαμε δυο-τρεις φορές τους είπαμε ξανασκεφτείτε το. Θα' ναι μία τεράστια ευκαιρία για το βόλεϊ και οι αθλητές που έχουν παλιές οφειλές να αρχίσουν να παίρνουν τα χρήματά τους και οι ομάδες να ηρεμήσουν και να αρχίσουν να κοιτάξουν μπροστά». 
 
Το σχόλιο του Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη
 
«Οι αθλητές πάντα είχαν και έχουν την καλή πρόθεση να διακανονίσουν τα χρέη τους και πάντα δείχνουν θετική διάθεση, εφόσον και τα σωματεία κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Άπαξ η ομάδα εμφανιστεί και προτείνει κάποιο διακανονισμό, οι αθλητές είναι πάντα εκεί και δείχνουν την καλύτερή τους πρόθεση και διάθεση συνεργασίας. Αρκεί όμως οι ομάδες να τους προσεγγίσουν και να τους καταθέσουν κάποια λογική πρόταση.
Πρόσφατα περιστατικά έχουμε πολλά, όπου οι αθλητές έδειξαν κατανόηση και συνεργάστηκαν με όλα τα ΤΑΑ τα οποία ήθελαν πραγματικά να διακανονίσουν τα χρέη τους.  Κανείς δεν εμποδίζει  τα ΤΑΑ που επιθυμούν να διακανονίσουν τα παλαιά τους χρέη, να το κάνουν.
Το ίδιο συνέβη πρόσφατα και στην δική μου περίπτωση με τον Παναθηναϊκό,  ο οποίος μου πρότεινε ένα διακανονισμό τον οποίο δέχθηκα, παρόλο που  η υπόθεση της προσφυγής μου ήταν σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα είχαμε τελική απόφαση. Το ίδιο με μένα, είμαι βέβαιος πως προτίθενται να κάνουν και αρκετοί αθλητές, αρκεί τα ΤΑΑ  να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση...».
 
Πηγή: novasports.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 09:04 posted by ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    εντάξει ρε παιδια μην τρελαίνεστε.Ο κος Ταρνατώρος τώρα που "εστειλε" τον Ηρακλή είναι λίγο σφιχτός σε αυτά τα θέματα.Για τους ίδιους λόγους αρνιόταν τα πάντα στον Ηρακλή, τον έστελνε στα δικαστήρια, δεν του έδινε αδειοδότηση και συντασσόταν παντα με τους αθλητές.Βλεπετε υπήρχε έννομο συμφέρον της ομάδας του αλλά και των φιλικά προσκείμενων σωματείων των ελληνικών νήσων και της περιφέρειας της Αττικής και Κορίνθου.Τώρα λοιπόν που σφιξανε κι αυτοί με τα δεδουλευμένα αθλητών που τα διεκδικούν ως έχοντες το δικαίωμα, τώρα λοιπόν δεν είναι καλός ο ΠΑΣΑΠ και ζηταει πολλά και δε συμβιβάζεται. Τι λέτε ρε , σοβαρά; Για πείτε μας αγαπητοί της ΕΣΑΠ πόσα σωματεία και τι ποσά χρωστάνε σε παίκτες; Πόσα σωματεία έχουν διπλό ΑΦΜ χάρη του οποίου παίρνουν εύκολα αδειοδοτήσεις; Είναι νόμιμο αυτό; Υπάρχει υποχρέωση τους να ακυρώσουν το ΑΦΜ του ΤΑΑ; Γιατί δεν το κάνουν; Πόσες τελεσίδικες αποφάσεις για χρήματα αθλητών υπάρχουν;Εφαρμόζονται οι νόμοι για τιμωρία των σωματείων; Αν οχι γιατί; Γιατί η πρεμούρα της ΕΣΑΠ για να εφαρμοστούν στον Ηρακλή ήταν τόσο μεγάλη και τώρα κάνουν την κορόϊδα; Εντάξει πετύχατε το στόχο σας να διαλύσετε τον Ηρακλή. Βοηθούμενοι βεβαίως από τους άσχετους που παριστάνουν τη διοικηση του και που την πάτησαν όπως και ήταν σίγουρο. Οσο υπήρχαν στον Ηρακλή άνθρωποι που ξέρανε να υπερασπιστούν τα συμφέροντά του μετρούσατε μόνο ήττες σε όλα τα επίπεδα. Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι με αυτούς δεν ξεμπερδέψατε. Επανέρχονται με έναν νέο και δυνατό Ηρακλή και όχι με τον Ηρακλάκο των Μπερμπερογλοτσιργογιάννηδων και των θαμώνων των κυλικείων. Ξέρω καλά ότι τους βλέπετε και σας πιάνει σύγκρυο. Χαλαρώστε και συνηθίστε στην ιδέα ότι θα τους ξαναδείτε σύντομα.Εσείς και οι άλλοι που πίνουν τώρα τον καφέ του στα πέριξ της Αγ.Δημητρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ