1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-12-2013 14:01

Ο ΠΑΣΑΠ στη Λεωφόρο

Ακόμη μία επίσκεψη σε ομάδα της Α1 γυναικών πραγματοποίησε την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ενημερωτικών του επαφών ο ΠΑ.Σ.Α.Π, καθώς ο Διευθυντής του Συνδέσμου, Β. Μηνούδης επισκέφτηκε στη Λεωφόρο τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού. 


Τα κορίτσια του «τριφυλλιού», λίγη ώρα μετά μετά την προπόνηση του τεχνικού, Γιώργου Ρούσση ενημερώθηκαν πλήρως για τις εξελίξεις του χώρου, αλλά και για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν το γυναικείο βόλεϊ, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν στον κ. Μηνούδη  τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, μέσα από τις ερωτήσεις τους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση του Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π στο πλαίσιο του προγράμματος "PROtect Integrity" σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο, κατά την οποία οι «πράσινες» ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν αλλά και τις «υποχρεώσεις» τους.

Η επίσκεψη του κ. Μηνούδη στο κλειστό της Λεωφόρου, ολοκληρώθηκε με τη συμπλήρωση του ειδικού ερωτηματολογίου για την πανευρωπαϊκή έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τον εθισμό των αθλητών-αθλητριών στα τυχερά παιχνίδια, τη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού και την εγγραφή νέων μελών.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ