1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2013 18:39

Ενημέρωση του ΠΑΣΑΠ στους παίκτες του Φοίνικα Σύρου

Αν και σήμερα θα περιμέναμε από τον ΠΑΣΑΠ να εκδώσει μία ανακοίνωση με την ευκαιρία της έναρξης του 46ου πρωταθλήματος λάβαμε Δελτίο Τύπου για την επισκεψη που έγινε στη Σύρο σχετικά με ενημέρωση των παικτών του Φοίνικα:
Με την ευκαιρία της παρουσίας της ομάδας του Φοίνικα Σύρου στην Αθήνα για την σαββατιάτικη (12/10, 19.00) αναμέτρηση της πρεμιέρας της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-2014 με τον Α.Ο.Κηφισιάς στο Ζηρίνειο , ο Δ/ντής του ΠΑ.Σ.Α.Π Β. Μηνούδης ενημέρωσε τους αθλητές της νησιώτικης ομάδας στο πλαίσιο του προγράμματος "PROtect Integrity" σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο.

Οι "Πειρατές", αφού ενημερωθηκαν για τους κινδύνους και τις "υποχρεώσεις" τους, όπως και στις προηγούμενες συνάντησεις του ΠΑ.Σ.ΑΠ με τους αθλητές  Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο για την πανευρωπαϊκή έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τον εθισμό των αθλητών στον τζόγο. Ακολούθησε συζήτηση των δύο πλευρών για θέματα που απασχολούν τους αθλητές και την φερεγγυότητα του πρωταθλήματος, με κυρίαρχο το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων.

Τις προσεχείς εβδομάδες ο ΠΑ.Σ.Α.Π θα συνεχίσει με την ενημέρωση των αθλητών και των υπόλοιπων ομάδων της Volleyleague.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ