1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2016 02:07

Nα ποιούς απέσπασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Η "αμαρτωλή" ιστορία των αποσπασμένων συνεχίζεται και επί ΣΥΡΙΖΑ, με παρεμβάσεις μάλιστα των αρμοδίων υπουργών, αφού άλλους ζητάει η ΕΟΠΕ και άλλους εγκρίνει η ΓΓΑ. Για την ιστορία ας μας πει και η ΕΟΠΕ τι ακριβώς κάνουν κάποιοι απο τους αποσπασμένους για να μάθουμε κι εμείς, αφού μερικοί από αυτούς, ούτε που πατάνε το πόδι τους στην Ομοσπονδία, ενώ κάποιοι είναι παντός καιρού και δεν εννοούμε αυτούς που δουλεύουν. Επιβιώνουν και με ΠΑΣΟΚ και με Νέα Δημοκρατια και με ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. Και στην ΕΟΠΕ αναρωτιούνται ποιά είναι ακριβώς η απασχόληση τους.
Η ΕΟΠΕ πρότεινε τους:
1. Γιάννης Ανδρεάδης
2. Άρης Γιαμακίδης
3. Σταύρος Γεράνιος
4. Ευθύμιος Γούλας
5. Σωτήρης Δρίκος
6. Παναγιώτης Ζακυνθινός
7. Νίκος Ζαλμάς
8. Λεωνίδας Καραΐσκος
9. Περικλής Μπακοδήμος
10. Νεκτάριος Νικάκης
11. Σωκράτης Τζιουμάκας
12. Δημήτρης Φλώρος

Τα ονόματα που πήραν απόσπαση
1. ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
2. ΔΡΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
3. ΦΛΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
4. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
5. ΖΑΛΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
6. ΓΙΑΜΑΚΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
7. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
8. ΝΙΚΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
9. ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
10. ΚΟΥΤΣΟΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
11. ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ



Aπο τους 11, η Κρήτη  εχει 2 , αν και έχει να στείλει παίκτη-τρια στις Εθνικές ανδρών-γυναικών από την εποχή Βενιζέλου(δεύτερος ο Μανωλάκης από το Ηράκλειο), του Λευτέρη βεβαίως, βεβαίως,  η Πελοπόνησης εχει 1 (κόπηκε ο Γεράνιος , μπήκε η Κουτσολιά), η Θράκη  των δεκάδων διεθνών μόλις έναν  και η υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης) κανέναν. Κόπηκε μάλιστα  ο Τζιουμάκας και ο Γούλας.

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 07:49 posted by ΑΛΕΞ

    Τι δεν καταλαβαίνετε; Κανονικά οι αποσπασμένοι δεν μπορούν να εργάζονται και σε ομάδες. Γι' αυτό κόπηκαν ο Γεράνιος και ο Τζιουμάκας, που συμφώνησαν με ομάδες μετά την υποβολή της αίτησης. Αντίθετα δεν πρόλαβαν να αντικασταστήσουν τον Ανδρεάδη, του οποίου η συνεργασία με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης ανακοινώθηκε μετά την υπογραφή της απόφασης από την ΓΓΑ.

  • Comment Link kakos Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 23:34 posted by kakos

    Καλά ο Μπακοδήμος και ο Καραίσκος είναι πολύτιμοι για το βόλει και είναι αποσπασμένοι τα τελευταία 50 χρόνια. Ξέχασαν τι θα πει σχολείο, με τον δεύτερο να κερδίζει χρήματα από τις ακαδημίες του Περιστερίου.
    Μήπως πρέπει να τους τιμήσουμε για την προσφορά τους στο άθλημαq Για να τους κάνουν πάντα απόσπασοι , κάτι θα ξέρουν οι ιθύνοντες. Να τους βραβεύσουμε για την τεράστια προσφορά τους στο άθλημα

  • Comment Link aixmiros Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 23:31 posted by aixmiros

    Βρε άσχετοι, δεν καταλάβατε τίποτα εκεί στο VN; Ο Μανωλάκης είναι ο άνδρας της κυρά Μαριώς(αυτής που ψήφισε λάθος στη μονομαχία Μαυρομάτη-Μελισσουργού) και έτσι εξαργύρωσε τους αγώνες που έκανε για την ηθική, τίμια και άμεμπτη αριστερά που δεν κάνει ρουσφέτια. Αν ζούσε ο μακαρίτης Λιοσάτος τώρα θα ήταν γγΑ.
    Αίντε κορόιδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ