1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2018 23:26

Γράφει ιστορία στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ

Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να γράψει ιστορία στο κατάμεστο Ειρήνης και Φιλίας κατακτώντας του τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την ιταλική Ραβέννα (11/4, 20.30) στη ρεβάνς του 3-1 στο Παλάτσο ντε Αντρέ πριν από μία εβδομάδα.



Στόχος για την ελληνική ομάδα είναι η νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να διεκδικήσει μέσω του χρυσού σετ το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του μετά το Κυπελλούχων του 1996 και το Τοπ Τιμς Καπ το 2005. Μάλιστα και τα δύο προηγούμενα τα είχε κατακτήσει και πάλι στο ΣΕΦ.

Τα 10.200 εισιτήρια που εκδόθηκαν έχουν εξαντληθεί. Αγωνιστικά οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για τη μεγάλη μονομαχία που θα γίνει σε ένα αχανές στάδιο το οποίο ανοίγει και πάλι τις πύλες του για αγώνα βόλεϊ μετά από 13 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός εντός έδρας είναι αήττητητος σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτή την καλή παράδοση θα προσπαθήσει να διατηρήσει μέχρι και το φινάλε της εφετινής ευρωπαϊκής του πορείας. 

Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλη Κουντούρη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», το βράδυ της Τρίτης με τον προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.    
 
Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Oύγγρος Γκιούλα Τίλμαν και ο Γερμανός Λουτζ Στέινμετζ.

Στο ίδιο γήπεδο ο Ολυμπιακός το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 1992 είχε αντιμετωπίσει την Ραβέννα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η ιταλική ομάδα είχε νικήσει 3-0 σετ και είχε αγωνιστεί με τους Βούλο, Γκαρντίνι, Τίμονς, Κίραλι, Μαργκούτι, Μασιαρέλι, Σαρτορέτι, Ερικιέλο, Βεντούρι, Μαμπέλι, Μοντανάρι, Φανγκαρέζι.

Ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Γιάννη Λάιο είχε αγωνιστεί με τους Μουστακίδη, Τριανταφυλλίδη, Ντράγκοβιτς, Θεοδωρίδη, Αμαριανάκη, Ουρμπάνοβιτς, Φάκα, Τερζάκη Δημήτρη Καζάζη, Λυκούδη, Ξεροβάσιλα ενώ είχε πάθει λουμπάγκο στη μέση ο Ραϊμόν Βίλντε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ