1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2018 23:17

Υπέρβαση κούπας ψάχνει ο Ολυμπιακός

Η τελευταία και η πιο δύσκολη μάχη της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (11/4, 18.00) κόντρα στην τουρκική Μπούρσα. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν καταφέρει να φτάσουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ και απεάναντι στην κάτοχο του τιτλου θα προσπαθήσουν να κάνουν την μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία του συλλόγου κατακτώντα το Κύπελλο. 
Ο Ολυμπιακού έχει στόχο την ανατροπή της ήττας με 3-2 σετ στο Ρέντη. Για να σηκώσουν την κούπα στην Τουρκία οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ είτε με 3-0 ή 3-1 ενώ με 3-2 ο τίτλος θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Στο αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης (10/4) με προπόνηση στο γήπεδο της Μπούρσα όπου θα διεξαχθεί ο τελικός και ενώ προηγουμένως οι «ερυθρόλευκες» είχαν παρακαλουθήσει βίντεο και θα ολοκληρωθεί το πρωί ανήμερα του αγώνα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Mπράνκο Κοβάτσεβιτς, με εξαίρεση την Κατερίνα Ζακχαίου και τη Μαρία Νομικού που δεν ταξίδεψαν στην Τουρκία δεν υπάρχουν.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για τον μεγάλο τελικό του CEV Challenge Cup αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ