1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2018 20:45

Ο Μουνιόθ υπερασπίστηκε τον Ολυμπιακό (video)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο ΣΕΦ ενόψει του δεύτερου τελικού του Τσάλεντζ καπ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ραβένα.


Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Φάμπιο Σόλι και ο αρχηγός Σαντιάγκο Ορτούνα ρωτήθηκαν για το αν ζητήθηκε από τη Ραβένα να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα στο ΣΕΦ.

Τότε παρενέβη ο διευθυντής του ιταλικού συλλόγου Μάρκο Μπονίτα που υποστήριξε ότι ποτέ δεν έκαναν καταγγελία στη CEV, για να του πει ο Μουνιόθ «τότε γιατί έστειλαν και δεύτερο παρατηρητή , ποιος το ζήτησε; (στο 4.50 του βίντεο).

Σόλι Φάμιο (προπονητής Ραβέννα): «Οι πιθανότητες είναι 50-50»

«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε αυτό τον υπέροχο τελικό, σε ένα εξαιρετικό στάδιο, με μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν αύριο οι φίλαθλοι» .

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τι πιθανότητες θα δίνατε στις δυο ομάδες;
«Αυτό που κάναμε στον πρώτο τελικό ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς. Τώρα είμαστε εδώ στην έδρα του Ολυμπιακού. Αυτό το παιχνίδι είναι 50-50 για τις δυο ομάδες καθώς θα υπάρχει και μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θα υπάρχει η δύναμη της έδρας για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έγινε στην πρώτη αναμέτρηση αποτελεί παρελθόν και είμαστε εδώ για να αποκομίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες είναι 50-50»

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ραβέννα ζήτησε επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Φοβόσαστε την ατμόσφαιρα;
«Σαν προπονητής, δεν γνωρίζω κάτι, εμείς και οι παίκτες μου είναι εδώ για να αγωνιστούν».

Σαντιάγκο Ορντούνα (παίκτης Ραβέννα): «Χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε σε γεμάτο γήπεδο, σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό της διοργάνωσης. Αύριο θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο, μια υπέροχη ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι, που είναι πολύ ενθουσιώδεις και σίγουρα θα υποστηρίξουν και την αντίπαλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση εμείς ήρθαμε εδώ για να δώσουμε το καλύτερο δυνατό από την αναμέτρηση» .

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ραβέννα ζήτησε επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Φοβόσαστε την ατμόσφαιρα;
«Εμείς, οι παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ είμαστε εδώ γα να συγκεντρωθούμε σε αυτό που θα γίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Ήρθαμε για να παίξουμε βόλεϊ και τίποτα άλλο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ζεστή, οι φίλαθλοι είναι πολύ ενθουσιώδεις. Σε κάθε περίπτωση εμείς ως ομάδα είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε» .

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ