1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2018 20:07

Χριστοφιδέλης: «Να πανηγυρίσουμε κάτι που θα γραφτεί στην ιστορία»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου τελικού του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στη Ραβέννα. 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε ένα ιστορικό γήπεδο, στο γήπεδο μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Ξέρουμε πόσο ένθερμο είναι το κοινό του Ολυμπιακού. Θα είναι μια μοναδική ατμόσφαιρα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είμαστε έτοιμοι. Δεν μείναμε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Θέλαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο και μπορούσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού για να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε κάτι που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία»

Πόσο διαφορετικό είναι ένα παιχνίδι στο ΣΕΦ;
«Τεράστια. Η διαφορά είναι μεγάλη από το να υποστηρίζεσαι από 2000 άτομα από το να υποστηρίζεσαι από 12000 κόσμο. Είναι ένα γήπεδο που ενδείκνυται να παίζεις βόλεϊ. Κάποιοι λένε ότι είναι πολύ μεγάλο αλλά δεν είναι. Έχω παίξει και στο το παρελθόν σε αυτό το γήπεδο και θεωρώ ότι ο κόσμος θα βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας».  

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Κώστα Χριστοφιφέλη και σε άλλο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού;
«Αυτό που θέλω είναι να ζήσω τη στιγμή. Μακάρι όλοι οι αθλητές να μπορούσαν να ζήσουν τόσους τελικούς όσο εγώ, Δεν ξέρω αν είναι ο τελευταίος μου ευρωπαϊκός αγώνας ή όχι αλλά θέλω να ζήσω τη στιγμή και να δώσω το 100% και να βοηθήσω τα μέγιστα την την ομάδα μου. Αν μπορέσουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου που είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό τότε θα απαντήσω».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ