1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2023 19:29

Κώστας Γκούντας: «Μεγάλη επιτυχία αυτό που πετύχαμε, συγχαρητήρια σε όλο το Ελληνικό βόλεϊ»

Τον απολογισμό της φετινής πορείας της Εθνικής παγκορασίδων έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες, τους συνεργάτες του και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτές τις επιτυχίες. Επίσης, τόνισε πως αυτή η πορεία πρέπει να είναι προίκα για το μέλλον για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Ένα πανέμορφο αθλητικό ταξίδι τελείωσε με θετικό πρόσημο. Για εμάς το παιχνίδι το καθοριστικό ήταν το χθεσινό με την Ιταλία. Έπρεπε να διαχειριστούμε τα συναισθήματα των παιδιών, τη σωματική και τη ψυχολογική κούραση. Παίξαμε 5 σετ χθες και 4 σήμερα σε λιγότερο από 18 ώρες μεταξύ τους. Προστατεύσαμε μία από τις καλύτερες μας αθλήτριες, την Δήμητρα Νάνου, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις από έναν τραυματισμό που την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Προτιμήσαμε να έχουμε μία υγιή αθλήτρια.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου για όλα αυτά που πέτυχαν φέτος. Επίσης, σε όλους τους προπονητές που ασχολούνται με τα μικρά παιδιά και την ανάπτυξη. Που έχουν την υπομονή να τις διδάξουν τις βασικές δεξιότητες του βόλεϊ έτσι ώστε να αρχίσουν να στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες.

Συγχαρητήρια και στην Ομοσπονδία γιατί έκανε πράξη το όραμά της να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ανίχνευση σε όλη την Ελλάδα. Στους συνεργάτες μου, την Γιώτα Κεφαλά, τον Γιώργο Τάσιου, την Όλγα Χατζηδημητρίου, τον Ιπποκράτη Δήμητσα, τον Κώστα Ζουραράκη και τον Βαγγέλη Περόπουλο. Καθοριστική ήταν και η συμβολή του τεχνικού συμβούλου Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλλιεράκη και του υπευθύνου ανάπτυξης Χρήστου Ντόζη. Εύχομαι να έχουμε καλή συνέχεια ως Εθνικές ομάδες στα τμήματα υποδομής.

Μία μεγάλη επιτυχία αυτή που κάναμε, όχι ότι και οι προηγούμενες δεν ήταν αλλά πρώτη φορά παίρνουμε χρυσό στο Βαλκανικό. Πρέπει όλο το ελληνικό βόλεϊ να το διαχειριστεί και αυτές οι πορείες να είναι προίκα για το μέλλον. Τα κορίτσια να στελεχώσουν τις ομάδες που αγωνίζονται και από εκεί και πέρα το επόμενο στοίχημα είναι οι επόμενες διοργανώσεις το 2024 να μας βρουν εξίσου ψηλά. Συγχαρητήρια σε όλο το Ελληνικό βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ