1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2018 14:45

Γιαννακόπουλος στο sport24 radio: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι άκρως ανταγωνιστικός την νέα χρονιά»

Μετά την αρχική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως θα εμπλακεί ενεργά στον Ερασιτέχνη με προτεραιότητα την ενίσχυση του βόλεϊ ήρθαν και νέες δηλώσεις του, αυτή τη φορά στο ραδιόφωνο του sport24 radiο που επιβεβαίωνουν όχι μόνο τις προσθέσεις του αλλά και το πλάνο που έχει για το ανδρικό και γυναικείο τμήμα.

Μάλιστα τόνισε πως η ανδρική ομάδα έχει «προταιρεότητα» και πως θα είναι «άκρως ανταγωνιστική τη νέα σεζόν» ενώ για τις γυναίκες τόνισε πως το τμήμα θα οργανωθεί και πάλι. Υπενθυμίζεται πως η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί στην Pre League η οποία αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστική με την παρουσία επίσης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου δημιουργούν ανακούφιση και ικανοποίηση στους ανθρώπους που έχουν στηρίξει τα δύο τμήματα, ενώ η ολική επιστροφή του Παναθηναϊκού αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στο ελληνικό βόλεϊ. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο sport24 radio.

Για την πρόθεση του να αναλάβει το βόλεϊ ανδρών και το πλάνο του για τον Ερασιτέχνη: "Όπως έχω πει εδώ και μεγάλο διάστημα το ιδανικό θα ήταν να μπορούσε να υπάρχει ένας ενιαίος Παναθηναϊκός κάτω από μία διοίκηση. Αυτό λόγω των τελευταίων εξελίξεων και της απόφασης του κ. Αλαφούζου να προτιμήσει να δώσει την ομάδα στον κ. Πιεμπονγκσάντ, δεν φέρνει κάποια άλλη λύση από το να προχωρήσουμε το μπάσκετ, το βόλεϊ και μάλλον τον Ερασιτέχνη μαζί ώστε να μπορέσει να υπάρχει μία κοινή στέγη. Τώρα εάν αυτή θα είναι η Λεωφόρος ή το ΟΑΚΑ θα το δούμε".

Για την περσινή του κίνηση του για τον Ερασιτέχνη και εάν ξεκινά από το βόλεϊ για να αναλάβει όλο τον Ερασιτέχνη: "Αυτή είναι η πρόθεση. Πέρσι δεν είχε τελεσφορήσει γιατί υπήρχαν κάποια πρόσωπα εντός του Ερασιτέχνη που δεν έχαιραν της εμπιστοσύνης μου. Θεωρώ ότι έβαζαν και κάποιες τρικλοποδιές. Πλέον, ξέρω ότι υπάρχουν εκεί άνθρωποι που ήταν χρόνια δίπλα στο σύλλογο. Είναι ο κύριος Πλυτάς, είναι ο κ. Μαλακατές. Είναι και κάποια άλλα πρόσωπα τα οποία αποδεδειγμένα έχουν δείξει ότι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι θα μπορέσει να γίνει μία ωραία διοίκηση για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε από το τέλμα που έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια"

Για τα χρέη που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό Α.Ο.: "Τα χρέη θα τα δουν οι λογιστές. Εγώ αυτό για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι άκρως ανταγωνιστικός στο βόλεϊ την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δεν θέλω να βάλω τον πήχη ψηλά, αλλά ξεκινώντας από το βόλεϊ ανδρών θα πρέπει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι η καρδιά όλου του συλλόγου, να μπορέσει σιγά σιγά να ορθοποδήσει".

Για το βόλεϊ γυναικών: "Όλα τα τμήματα θα πρέπει να πάρουν μία σειρά. Δεν γίνεται από εκεί που είναι στην Α2 ή που σωθήκανε την τελευταία στιγμή. Θα πρέπει να μπει μία προτεραιότητα. Θεωρώ ότι στο βόλεϊ ανδρών θα πρέπει πρώτα να υπάρξει μία προσπάθεια και από εκεί και πέρα σιγά σιγά να δούμε και όλα τα υπόλοιπα τμήματα"

Για το αν έχει σχέση η ενασχόληση με τον Βοτανικό: "Σας το είπα από την πρώτη μου τοποθέτηση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει μια κοινή στέγη. Οι συζητήσεις με την κυβέρνηση πάνε καλά. Το Athens Alive προχωράει ώστε να υπάρχει ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο στην Αθήνα. Υπάρχει και Plan B με τη Λεωφόρο, ώστε να στεγαστούν όλα τα τμήματα".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ