1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-11-2017 22:15

Ρίτσι: «Ο Γκόμεζ θα γίνει αυτός που ξέρουμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι είναι την ομάδα του να νικά τον Παμβοχαϊκό και τον Ερνάντο Γκόμεζ να κάνει την πρώτη του ολοκληρωμένη εμφάνιση για φέτος. Ο έμπειρος Ιταλός τελικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.
«Ευχαριστώ τον κόουτς του Παμβοχαϊκού (σ.σ. αποθέωσε τον Ρίτσι στη συνέντευξη Τύπου), ίσως υπερέβαλε στα καλά του λόγια αλλά τον ευχαριστώ. Είμαι σίγουρος ότι μπροώ να βοηθήσω την ομάδα ώστε να μπορέσει να φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσης. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου να φτάσεις στην κορυφή όταν η ομάδα έχει ήδη τρία σερί πρωταθλήματα. Είμαι ευχαριστημένος με το να δουλεύω με τόσα εργατικά παιδιά. Ο βασικός στόχος μου είναι όλα τα παιδιά να αποδώσουν στο 100% όταν θα έρθουν τα κρίσιμα ματς.

Ο Γκόμεζ θα πρέπει να παίζει για να μας βοηθήσει. Δεν περίμενα κάτι περισσότερο απόψε, ίσως να έπρεπε να τον βγάλω λίγο νωρίτερα ώστε να τον ξεκουράσω. Θα δούμε εβδομάδα με εβδομάδα πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του. Σίγουρα το αποψινό παιχνίδι μας βοηθάει να βγάλουμε συμπεράσματα. Μας ακολουθεί κανονικά στο ρυθμό της ομάδας, αν όχι άμεσα, σίγουρα σε δυο μήνες το πολύ, θα έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε για να μας βοηθάει στο 100%. Με υπομονή και σταδιακά θα περιμένουμε την επαναφορά του στη φυσική κατάσταση. Παιχνίδι με παιχνίδι ο Γκόμεζ θα γίνει αυτός που όλοι γνωρίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ