1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2017 16:38

Δεύτερη θέση στη Μόσχα και πρόκριση για τα ελληνικά δίδυμα

Μεγάλη πρόκριση στο τελικό τουρνουά των προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες πήραν τα ελληνικά δίδυμα μπιτς βόλεϊ με την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο Youth Volleyball Continental Cup που διεξάγεται στη Μόσχα. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στο τελικό Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει το 2018.

Στα αγόρια οι Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (νο2), Στέφανος Μανδηλάρης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον Α' όμιλο που συμμετέχουν, χάνοντας μόνο από τους Ρώσους Σεκούνοφ, Σούστροφ (νο1) μία φορά με 2-0 (21-9, 21-8) στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, στα πλέι οφ νίκησαν με 2-0 (21-12, 21-17) τους Φινλανδούς Σαριμάκι, Πένανεν (νο3) και στον τελικό για την πρώτη θέση έχασαν με 2-0 (21-7, 21-11) πάλι από την ρωσική ομάδα.

Με την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για το τελικό Προολυμπιακό τουρνουά αποχωρούν από την Ρωσία το δίδυμο μας στις κοπέλες με τις Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου Νο2) να χάνουν στις λεπτομέρειες με 2-0 (21-19, 21-19) στον αγώνα για την πρώτη θέση από τις γηπεδούχες Βορόνινα, Μποτσάροβα (νο1). 

matiou

Μία μεγάλη επιτυχία και για τις δύο ομάδες που παρά την δύσκολη προετοιμασία εν μέσω εξετάσεων, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δικαιώθηκαν με την πρόκριση και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους ένα εισιτήριο για το Μπουένος Άιρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ