1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-06-2017 20:03

Μεσάνυχτα ο «τελικός» στην ΕΡΤ

Όπως αναφέρει το πρόγραμμα, η ΕΡΤ θα δείξει σε μαγνητοσκόπηση τα μεσάνυχτα της Κυριακής την αναμέτρηση της Εθνικής γυναικών απέναντι στην Αυστρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Βλέπετε δεν... βολεύει η ώρα του αγώνα (18.30), αφού στις 17.00 ξεκινούν οι παράλληλες μεταδόσεις των αγώνων της Football League.

Αντίθετα, η ΕΡΤ2 θα δείξει στην ώρα του (19.00) ματς Ισπανία - Ελλάδα στους άνδρες για το World League

2 σχόλια

  • Comment Link thomas liosatos Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 09:56 posted by thomas liosatos

    Ντάξει , η Ομαδάρα των Γυναικών δίνει μάχη για πρόκριση κι εμείς θα βλέπουμε το συρφετό των αντρών να διασύρεται . Καλύτερα να δούμε το Παναιγιάλειο , έχουν δίκιο τα '' Σαίνια '' της ΕΡΤ . Να δω πόσο πιο χαμηλά ακόμα μπορούμε να φτάσουμε . Έλεος . χάσαμε απ΄το Μεξικό που είχε παίκτες πιο ΧΟΝΤΡΟΥΣ κι απ'τον Ιγκουαίν

  • Comment Link thomas liosatos Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 09:55 posted by thomas liosatos

    Ντάξει , η Ομαδάρα των Γυναικών δίνει μάχη για πρόκριση κι εμείς θα βλέπουμε το συρφετό των αντρών να διασύρεται . Καλύτερα να δούμε το Παναιγιάλειο , έχουν δίκιο τα '' Σαίνια '' της ΕΡΤ . Να δω πόσο πιο χαμηλά ακόμα μπορούμε να φτάσουμε . Έλεος . Έλεος , χάσαμε απ΄το Μεξικό που είχε παίκτες πιο ΧΟΝΤΡΟΥΣ κι α'τον Ιγκουαίν

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ