1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2016 20:33

Το ντέρμπι της χρονιάς στο Ρέντη

To ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου δεσπόζει στην πρώτη αγωνιστική του Β΄γύρου και πρώτη του 2016 (12η αγωνιστική, 13/1, 17.00, Novasports-1, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης).

Ο Ολυμπιακός στο φινάλε του Α΄γύρου ηττήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» από την Κηφισιά με 3-1 σετ. Έτσι έχασε το προβάδισμα στη βαθμολογία και απέκτησε και δύο συγκατοίκους μεταξύ των οποίων και ο Φοίνικας ο οποίος μάλιστα στη Σύρο είχε νικήσει τους «ερυθρόλευκους» με 3-2 σετ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα έδωσε τρία φιλικά προετοιμασίας με Κηφισιά και Παμβοχαϊκό τα οποία και κέρδισε. Στόχος είναι είναι η 10η νίκη στο πρωτάθλημα. Η νίκη με τρίποντο που θα ισοδυναμεί με... τετράποντο καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν και τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους για να πάρουν τη ρεβάνς. Ο Λετονός Έρμανς Έγκλεσκαλνς τις τελευταίες ημέρες ακολούθησε θερεπεία στον αχίλλειο τένοντα, ενώ σε θέση μάχης βρίσκεται και ο Σακόγλου.

Χωρίς φιλικά

Ο Φοίνικας Σύρου ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς να υπάρχουν απουσίες. Για τους συριανούς είναι η πρώτη επικίνδυνη έξοδο που θα κρίνει τη μελλοντική τους πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρούν πως το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Ένα πρόβλημα είναι ότι η ομάδα προέρχεται από τη διακοπή των εορτών και λόγω απόστασης δεν δόθηκαν φιλικά ματς.

 17-7 ο Ολυμπιακός

 Για το πρωτάθλημα έχουν γίνει 24 αγώνες και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 17-7.
 


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ