1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2016 19:26

Αντεπίθεση ο Ηρακλής, με Καρντόσο η Ορεστιάδα

Με την έναρξη του Β' γύρου ο Ηρακλής θέλει να κάνει την αντεπίθεση του με σκοπό την παραμονή στην κατηγορία. Έτσι, υποδέχεται την Ορεστιάδα η οποία από την πλευρά της θέλει να παραμείνει στην οχτάδα και να αποφύγει με την σειρά της τα πλέι άουτ (12η αγωνιστική, 13/1, 18.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης).

Ο Ηρακλής με νίκη βάζει τις βάσεις για την παραμονή, ενώ σε περίπτωση ήττας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την θέση του. Νέο πρόσωπο στην ομάδα θα είναι ο έμπειρος λίμπερο Θάνος Παπαδημητρίου. Είχε διαπραγματευτεί και το καλοκαίρι αλλά δεν είχε συμφωνήσει. Ο Παπαδημητρίου θα ενισχύσει την υποδοχή του Ηρακλή, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η απόκτηση του βραζιλιάνου διαγώνιου Αντρές Φελίπε Πίζα Ερνάντεζ και ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.

Καταγγελία για Γκούσταφσον, Καρντόσο στη θέση του


Η Ορεστιάδα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρει ρεβάνς για την ήττα του Α΄γύρου. Οι ακρίτες δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες και για να συμβεί αυτό πρέπει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Μίκρα. Την περίοδο των εορτών έγινε μία αλλαγή. Αποχώρησε ο Σουηδός διαγώνιος Φρέντρικ Γκούσταφσον και τη θέση του θα πάρει ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Άλαν Καρντόσο ο οποίος αρχικά δοκιμάστηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά έκλεισε στην Ορεστιάδα. Ο Καρντόσο έχει ύψος 1.93. Γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1990 και σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Γκιζάνη το πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου θα τακτοποιηθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής και θα του εκδοθεί δελτίο ώστε να αγωνιστεί στη Μίκρα. Η Ορεστιάδα εντωμεταξύ έκανε καταγγελία για τη συμπεριφορά του Γκούσταφσον που πήρε άδεια για να πάει στην Σουηδία αλλά δεν επέστρεψε.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016
Γυμναστήριο Ρέντη 17.00 (Νοvasports): Ολυμπιακός - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Διαμάντης, Δαλέκου. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη
Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετ.2015 - ΑΟ Ορεστιάδα
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Πεχλίδης, Στεργιόπουλος. Γραμματεία: Χρ. Κουμπλή
Γυμναστήριο Παναχαϊκής 19.00: Παναχαϊκή Πετ. 2013 - ΑΟ Κηφισιά
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Γεράνιος, Γκολφινόπουλος. Γραμματεία: Μάμμου
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» 19.00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Δ.Μιχελινάκης. Επόπτες: Παπαβασιλείου, Κωστούλας. Παρατηρητής: Καδόγλου
Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.30: Παναθηναϊκός - ΓΣ Λαμίας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ονόπας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Πικραμένος. Γραμματεία: Καρατζογλίδου
Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ (Νοvasports)
Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος Ράπτης. Επόπτες: Καραγιαννόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

1 σχόλιο

  • Comment Link ROMA 2006 Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 07:40 posted by ROMA 2006

    μόνο να προσέξετε αυτήν την αντεπίθεση γιατί οδηγεί κατευθείαν στην Α2. Σίγουρα πράγματα .Με Τσιργογιάννη, Καλαιτζίδη ως -αν είναι δυνατόν-διοικητικά υπεύθυνους δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος για υποβιβασμό. Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι ειδικοί στο να φτιάχνουν ομάδες που φουντάρουν. Δείτε πέρυσι το γυναικείο με το 20 στα 20 ήττες και τους 0 βαθμούς του. Ετσι φέτος και το ανδρικό. Όσο κάποιοι τους ανέχονται ας τους τρώνε στη μάπα. Τι λέτε θα κοπούν σήμερα πάνω από 30 εισιτηρια;Τελικά αυτός ο ας πούμε Ηρακλής ποιον εκπροσωπεί; Πάντως σίγουρα όχι τους ηρακληδείς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ