1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2017 21:58

Αναχώρησαν για Σερβία οι κορασίδες

Η Εθνική ομάδα Κορασίδων ολοκλήρωσε σήμερα την επί ελληνικού εδάφους την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (13-15 Ιανουαρίου στο Ροβινί της Κροατίας).
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναχώρησε πριν από λίγη ώρα για το Βελιγράδι όπου την Τρίτη και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες την Σερβία με τον Τακη Φλώρο να επιλέγει στη 12άδα τις ακόλουθες αθλήτριες:

Πασαδόροι: Καρακάση, Μικέλη
Διαγώνιες: Τσελέπη, Νταλ
Ακραίες: Μπακοδήμου, Αλεξάκου, Ζαμπάτη, Βογιατζόγλου
Κεντρικές: Τσιόγκα, Καρατζόγλου, Τζιαρλή
Λιμπερο: Πετρινόλη

Οι φιλικοί αγώνες της Εθνικής με την Σερβία θα διεξαχθούν την Τρίτη και την Τετάρτη στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) και το βράδυ της Τετάρτης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Ρόβινι της Κροατίας.

«Ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε και την προσπάθεια όλων των κοριτσιών», δήλωσε λίγο πριν την αναχωρηση ο κ. Φλώρος και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέρα από την καρδιά μου και εκπροσωπώντας όλη την ομάδα προς τους ανθρώπους της Κόνιτσας με μια ειδική αναφορά στο στον Δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παπασπύρου. Ειλικρινά μας σκλάβωσαν με την συμπεριφορά τους και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας».

Το πρόγραμμα των αγώνων του προκριματικού ομίλου:

13/1/2017
17.00 Νορβηγία-Κροατία
19.30 Φινλανδία-Ελλάδα

14/1/2017
17.00 Κροατία-Ελλάδα
19.30 Νορβηγία-Φινλανδία

15/1/2017
17.00 Κροατία-Φινλανδία
19.30 Ελλάδα-Νορβηγία

3 σχόλια

  • Comment Link Δημήτρης Αντωνάκης Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 14:21 posted by Δημήτρης Αντωνάκης

    Τί πιο λογικό να επιλέγονταν οι κοπέλες των 2 πρώτων ομάδων που κατέκτησαν το Πανελλήνιο. Στις προπονήσεις των προεθνικών άλλη κοπέλα είχε καλύτερες επιδόσεις,καλύτερα ποσοστά,όμως επιλέχθηκε άλλη...Εύχομαι η κοπέλα που τελικά επιλέχθηκε να τα πάει καλά,αν και προέρχεται από την Εθνική Παγκορασίδων του καλοκαιριού...

  • Comment Link Elem Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 20:08 posted by Elem

    Καλή επιτυχία κ μία απορία, άλλο libero σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει;;;!

  • Comment Link ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 19:39 posted by ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    Καλή επιτυχία ΕΛΛΑΔΑΡΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ