1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2017 18:26

Με ιώσεις συνεχίζεται η προετοιμασία των κορασίδων

Με μικροπροβλήματα λόγω ιώσεων συνεχίζεται στην Κόνιτσα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας κορασίδων εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Ρόβινι της Κροατίας (13-15 Ιανουαρίου).
Η σημερινή πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ Ιφιγένειας Τέφα, η οποία συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο του Φιλαθλητικού Πρεβέζας Θεόδωρο Πιέτα.

Η κα Τέφα ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ κάθε προσωπική και αθλητική επιτυχία και μετέφερε στην ομάδα τις ευχές του προέδρου Γιωργου Καραμπέτσου και όλου του ΔΣ της ΕΟΠΕ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η Ομοσπονδία θα είναι συνεχώς στο πλευρό τους και θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την προσπάθεια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει στην Κόνιτσα έως τις 8 Ιανουαρίου οπότε και θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες και στις 11 Ιανουαρίου θα ταξιδέψει για το Ρόβινι.

4 σχόλια

  • Comment Link ΑΚΡΙΤΑΣ Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 21:17 posted by ΑΚΡΙΤΑΣ

    Tzitzi φαίνεσαι έξυπνο άτομο.Υπάρχει παράγοντας που θα επηρεαστεί από τον Χλιό. Τι αγώνα να κάνει; Μπορεί; Εμείς εδώ τον ξέρουμε πια.....

  • Comment Link Καλαματιανος Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 14:36 posted by Καλαματιανος

    Κατι φημες φρεσκες ακουγονται για τον βιο και την πολιτεία του συμπαθούς παράγοντα.. H ΕΟΠΕ ειναι ενήμερη;

  • Comment Link Tzitzi Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 19:12 posted by Tzitzi

    Μεγαλοστελεχος της παράταξης Καραμπέτσου. Τόσον αγώνα έκανε στην Πελοπόννησο, απ έξω θα τον άφηνε ο Κάρα; Οι υπηρεσίες ανταμειβονται

  • Comment Link ΑΚΡΙΤΑΣ Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 20:54 posted by ΑΚΡΙΤΑΣ

    Τι γυρεύει η αλεπού ( Χλιός) στο παζάρι;(Κόνιτσα).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ