1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2013 20:37

«Πήραμε ένα καλό μάθημα»

Ευχαριστημένος από την τελική έκβαση του αποτελέσματος με την Νορβηγία, όχι όμως και από την εμφάνιση ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της εθνικής ανδρών, Αλέκος Λεώνης.

«Δεν παίξαμε καλά, αλλά βήμα, βήμα προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα και το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα καλό μάθημα. Στο πρώτο σετ παίξαμε καλά, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν απλά μαχητική. Στο β’ κι ενώ ήμασταν μπροστά μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, μετά από κάποια λάθη στην επίθεση προκλήθηκε εκνευρισμός. Κι όταν δεν βρήκαμε λύσεις ο εκνευρισμός μεγάλωσε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν στο δ’ σετ ηρεμήσαμε, βρήκαμε τον τρόπο για να ξεκολλήσουμε και γυρίσαμε το ματς. Απ’ αυτή την ομάδα όλα μπορούμε να τα περιμένουμε. Έχουμε δεδομένα προβλήματα, δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό που έγινε σήμερα ήταν ένα καλό μάθημα για το πως πρέπει να αντιδράμε σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Κι αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι δεν πρέπει να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να έχουμε καθαρό μυαλό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ