1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2013 20:50

«Είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε μάχη με τον χρόνο»

Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας των αδνρών συνεχίζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς στην Ορεστιάδα, καθώς οι επίσημοι αγώνες πλησιάζουν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέκος Λεώνης θέλει τους διεθνείς σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.


Να θυμίσουμε πως το αντι προσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται αρχικά στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (23-26 Μαΐου στη Σουηδία), αλλά και στα μπαράζ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο το Βέλγιο (1/6 το πρώτο ματς στην Ορεστιάδα και 8/6 η ρεβάνς στο Βέλγιο).

Ο Έλληνας τεχνικός που έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του δήλωσε στο volleyball.gr:


«Αυτές οι πρώτες ημέρες είναι αρκετά κοπιαστικές, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε μάχη με τον χρόνο. Υπάρχει κούραση, αλλά μεγάλη διάθεση. Δουλεύουμε αποκλειστικά πάνω στην άμυνα και ταυτόχρονα προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται για να αποφύγουμε κάποιον τραυματισμό. Γενικώς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις συνθήκες προπόνησης και μπορώ να πω ότι η όλη μας παρουσία εδώ γίνεται πιο άνετη και πιο ευχάριστη με τη συνεισφορά των ντόπιων παραγόντων, τους οποίους και ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

Περισσότερα από την κατηγορία: «Πήραμε ένα καλό μάθημα» »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ