1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-11-2014 20:48

Αλλαγή σελίδας και καλύτερο πρόσωπο στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup θα κάνει αύριο (12/11) στις 19:00 ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη βελγική Γάνδη στο «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει σελίδα και να διαγράψει μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Την περσινή σεζόν αποκλείστηκε στην φάση των 16 από τον πολωνική Μπλιέσκο Μπιάλα, σε αγώνα που έληξε 3-2 και μπορούσε να πάρει την πρόκριση.

Η αυριανή αντίπαλος, η Γάνδη, είναι αρκετά έμπειρη, αφού συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 1997-98. Η Γάνδη αποτελείται από αθλήτριες της χώρας της, με μοναδικές εξαιρέσεις τις Γκόμανς (ακραία) από την Ολλανδία, και Γουίλουγκμπι (κεντρική) από την Αμερική.

Οι «ερυθρόλευκες» θα παραταχθούν με τις γνωστές απουσίες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, δήλωσε: «Όλοι στεναχωρηθήκαμε αλλά προχωράμε και δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι και έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι. Η Γκεντ είναι μία πολύ καλή ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα που έχει στο παιχνίδι της. Στο ρόστερ της δεν υπάρχει κάποια σταρ, αλλά στηρίζεται στο ομαδικό παιχνίδι κι εμείς πρέπει να πιέσουμε πολύ στο σερβίς για να χαλάσουμε την υποδοχή της. Θέλουμε φέτος να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

9 σχόλια

  • Comment Link greenman13 Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 13:34 posted by greenman13

    Και τώρα; Ψυχραιμία, ηρεμία, δουλειά και νίκη στην Κυψέλη για να μη πάει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφς με μειονέκτημα έδρας, αφού η ατμόσφαιρα στο γυμναστήριο του Πανελληνίου, είναι... απαγορευτική για ομάδες γυναικών, ιδιαίτερα αν δεν διαθέτουν ψυχή και καρδιά. Και τελικά αποδείχθηκε μπούμερανγκ η υπεροψία που είχαν όλοι στον Ολυμπιακό, με την πίστη της κατάκτησης του πρωταθλήματος, χωρίς απώλεια σετ...



    ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

  • Comment Link tarifas13 Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 12:58 posted by tarifas13

    φιλαρακο αυτά περι τρομου δικο σας διμοσιογραφος τα γραφει όχι καποιος ουδέτερος

  • Comment Link panatha 13 Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 12:51 posted by panatha 13

    φιλε άλλο αεκ άλλο παναθηναικος δεν μπορεις να τις βαζεις στιο ιδιο ζυγι

  • Comment Link tarifas13 Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 12:37 posted by tarifas13

    αυτό που με εκνευριζει στους γαυρους είναι η αλαζονια και δεν την εχουν μονο στο ποδοσφαιρο αλλα σε όλα αθλήματα εχουν την εντυπωση ότι κανουν μονοι τους παιχνιδι χωρις να υπολογιζουν τιποτα και κανεναν ακους εκει θα το επαιρναν αηττητοι και χωρις να χαθει σετ

  • Comment Link gioath Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 12:11 posted by gioath

    Στο γήπεδο του Ρέντη ήρθε μικρός αριθμός συγγενών / φιλάθλων του ΠΑΟ. Κάθισαν στην εξέδρα δίπλα σε φιλάθλους του Ολυμπιακού. Χειροκρότησαν τους πόντους της ομάδας τους, συνεχάρησαν τις παίκτριες μετά το τέλος του αγώνα και έφυγαν σαν κύριοι (και κυρίες). Αναμένεται ίδια αντιμετώπιση και στο παιχνίδι του 2ου γύρου.
    ΥΓ: Τρέμουν όσο έτρεμαν και πέρσι που έσπασαν την έδρα της ΑΕΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ