1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-11-2014 20:23

Ρίχνεται στη μάχη η Ένωση

Έτοιμη για άλλη μία ευρωπαϊκή μάχη είναι η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει αύριο (12/11) στο γήπεδο του Ιωνικού στις 20:30 την ΖΟΚ Μπιμάλ από την Βοσνία για το Challenge Cup. 
Αφού εξάντλήσε το θέμα του γηπέδου, και γλίτωσε τις τιμωρίες της CEV, η «Ένωση» αποκτά ξανά ευρωπαϊκό αέρα. Πέρσι δεν κατάφερε να κάνει πολλά και εφέτος το έργο της είναι πιο δύσκολο, αφού το ρόστερ της δεν είναι τόσο δυνατό συγκριτικά. Ωστόσο, η ομάδα του Ρουμελιώτη, η οποία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχει δείξει πολύ καλή εικόνα ως τώρα στο πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το ίδιο και στην Ευρώπη, παρά τα προβλήματα της.
Η Μπιμάλ συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2006-07. Στο ρόστερ της δεν υπάρχει καμία ξενή παίκτρια και ΜΟ ηλικίας της είναι επίσης μικρός.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης, δήλωσε:
«Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από την αντίπαλο μας, η οποία δεν έχει ξένες αθλήτριες στο ρόστερ της αλλά σίγουρα θέλει προσοχή. Κάθε Ευρωπαϊκό ματς είναι μια γιορτή και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, να ευχαριστηθούμε το ματς και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε και να έχουμε το προβάδισμα».

4 σχόλια

  • Comment Link ΑΕΚ Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 14:40 posted by ΑΕΚ

    @aftonoito πως μπορείς να λες είναι λάθος που πας ευρώπη με αυτές τις παίκτριες χωρίς να τις δεις πως θα παίξουν δες τις πρώτα και μετά κρίνε και κάτι τελευταίο μαύρη σελίδα θα ήταν να μην πήγαινε η ομάδα ευρώπη όχι αυτό...

  • Comment Link aftonoito Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 23:01 posted by aftonoito

    απλα ειναι λαθος που πας ευροπη με αφτες της παιχτριες... μαυρη σεληδα....

  • Comment Link ΑΕΚ Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 21:19 posted by ΑΕΚ

    @skepastos Γιατί πότε έχει γελάσει η ευρώπη ξανά με την ΑΕΚ την χρόνια που πήγε στους 8 τους cev cup και αποκλείστηκε από τη Γαλατάσαραι η πέρσι που αποκλείστηκε στο χρυσό σετ η μόνη άσχημη εμφάνιση ήταν με την Post Schwechat.. α και που σαι ευτυχώς που πάνε οι άλλες ελληνικές ομάδες και μας κάνουν περήφανους..

  • Comment Link skepastos Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 19:18 posted by skepastos

    αεκ γερα να γελασει η η ευροπη ξανα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ