1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2013 18:53

Γιάννης Καλμαζίδης: «Κοινός στόχος σε Εθνική και συλλόγους» (video)

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη συνάντηση που είχε με τους προπονητές των ομάδων Α1 γυναικών μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τους στόχους του και για το τι συζήτησε για την προετοιμασία του εθνικού συγκροτήματος. Υπενθυμίζεται πως στις 16 Σεπτεμβρίου οι διεθνείς θα φύγουν από τους συλλόγους για προετοιμασία με την Εθνική γυναικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
«Έγινε μία καλή κουβέντα με τους προπονητές. Είναι χρήσιμες αυτές οι συναντήσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να βρούμε ένα κοινό σημείο αναφοράς και έναν κοινό στόχο σε εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο. Ο μόνος τρόπος για να έχουμε υψηλότερο επίπεδο είναι να έχουμε συχνές προπονήσεις με τις διεθνείς μέσα στα πρωταθλήματα και όχι μόνο κάθε Άνοιξη και λίγο τα Χριστούγεννα. Αυτό το κάνουν όλες οι προηγμένες χώρες. Ξεκινάμε στις 16 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο στόχος μας θα είναι δύσκολος. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Επίσης δεν ξέρουμε τι θα γίνει και με τους αντιπάλους μου. Οι συνεργάτες μου θα είναι ο κύριος Καμπερίδης και ο κύριος Παπαδόπουλος και θα γίνουν γκρουπ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα γκρουπ θα είναι διευρυμένα και με αξιολογημένες αθλήτριες. Ο κύριος Φλώρος θα ασχοληθεί πλέον μόνο με την Ανάπτυξη», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης.



Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ