1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2013 18:17

Δέκα προπονήσεις η Εθνική γυναικών μέσα στο πρωτάθλημα

Περίπου δέκα προπονήσεις των διεθνών παικτριών και των αξιολογημένων παικτριών ζήτησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης από τους προπονητές των ομάδων της Α1 γυναικών κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου προκειμένου οι αθλήτριες να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να έχουν επαφή με την Εθνική γυναικών όσο διαρκούν τα πρωταθλήματα. Κάτι ανάλογο είχε εισηγηθεί και ο Γιάννης Νικολάκης όσο ήταν στην Εθνική γυναικών αλλά δεν προχώρησε καθώς η καθημερινή πίεση των ομάδων μέσα στο πρωτάθλημα αλλά και οι μετακινήσεις των αθλητριών ήταν πάντα εμπόδιο.

Στη συνάντηση που είχε ο Καλμαζίδης με τους προπονητές των ομάδων της Α1 συμφωνήθηκαν οι εμβόλιμες προπονήσεις κάθε Δευτέρα ή Τρίτη σε δύο γκρουπ (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) ενώ συμφωνήθηκε να υπάρχουν συχνές συναντήσεις μεταξύ των ομοσπονδιακών και των προπονητών της Α1 γυναικών.

Από την Α1 γυναικών συμμετείχαν οι Γιάννης Νικολάκης (Ολυμπιακός), Απόστολος Οικονόμου (ΑΕΚ), Σπύρος Χουντουμάδης (Ηρακλής Κηφισιάς), Γιώργος Ρούσσης (Παναθηναϊκός), Κώστας Ιωαννίδης (Ηρακλής), Γιάννης Ορφανός (Μαρκόπουλο), Μανώλης Ρουμελιώτης (Βριλήσσια) και Βασίλης Θεοδωρόπουλος (Ίωνες), Σούλης Τουρσούγκας (Πανναξιακός).

Στην αρχή της συνάντησης παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης ο οποίος δεν παρέστη στην κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων που προηγήθηκε στις 13.00 και είχε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 14.30. Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο Γιάννης Στουραΐτης, ο Περικλής Μπακοδήμος, ενώ παρέστη και ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ