1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2023 23:06

Ευρωπαϊκό κοριτσιών Κ17: Mεγάλος ημι-τελικός για την Εθνική μας κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία (22/7, 19.00)

Ραντεβού με άλλη μία ιστορική επιτυχία έχει η Εθνική παγκορασίδων, η οποία θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (22/7, 19.00) την Ιταλία, στον δεύτερο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17.

Η αποστολή της Εθνικής επέστρεψε στην Βρίνιατσκα Μπάνια το απόγευμα της Πέμπτης (20/7), εκεί όπου κατέκτησε πριν δύο εβδομάδες το Βαλκανικό πρωτάθλημα και πλέον μετράει αντίστροφα για τον ημιτελικό με τις Ιταλίδες. Στον πρώτο ημιτελικό η επίσης αήττητη Κροατία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (16.30).

Η Ιταλία το 2022 κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης  σε επίπεδο παγκορασίδων και η Εθνική μας ομάδα φιλοδοξεί να την αφήσει εκτός τελικού και να είναι αυτή που θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Το απόγευμα της Παρασκευής η Εθνική πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στην Βρίνιατσκα Μπάνια αρένα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί του Σαββάτου με ανάλυση βίντεο από το προπονητικό επιτελείο. Τα χαμόγελα και η διάθεση δεν έλειπαν από τις αθλήτριες του Κώστα Γκούντα, οι οποίες δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για τον ημιτελικό του Σαββάτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023


16:30, Κροατία-Τουρκία
19:00, Ελλάδα-Ιταλία

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ