1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2023 23:40

Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα

Νωρίς το μεσημέρι έφτασε η αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων στην Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας (περίπου 250 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου).

Εκεί ξεκινά αύριο το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 (πρώτος αντίπαλος το Μαυροβούνιο), που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κοριτσιών Κ17 (11-23 Ιουλίου 2023 με την Ελλάδα να αγωνίζεται στην πόλη Μπεκεσκάμπα της Ουγγαρίας).

Η εθνική βρίσκεται στον Β' όμιλο του Βαλκανικού μαζί με Τουρκία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Γκούντα να δηλώνει: «Μετά την 3η θέση στο αντίστοιχο Βαλκανικό που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Ιανουάριο, ο βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο.

Αυτή η διοργάνωση είναι μια καλή προετοιμασία εν όψει του Ευρω οπαϊκού που θα ακολούθήσει και θα είναι το πρώτο μεγάλο τεστ γι' αυτήν την ομάδα».

Ο Α' όμιλος αποτελείται από την Βουλγαρία, την Μολδαβία, την Ρουμανία και την οικοδέσποινα Σερβία.

Την 14άδα της Εθνικής συνθέτουν οι: Όλγα Δρέμπελα, Δήμητρα Παπαθανασίου, Βασιλική Κρυσταλία Δαγρέ, Όλγα Μαρία Ζεϊμπέκη, Δήμητρα Νάνου, Παρασκευή Πρινιωτάκη, Μαριάνθη Αθηνά Κατσάλη, Χρύσα Καραγιάννη, Κωνσταντίνα Στυλιανέση, Ιωάννα Δημητρίου, Ελπίδα Τικμανίδου, Ειρήνη Μπιτσακτσή, Χριστίνα Τερζάκη, Μυρτώ Κλαουδάτου.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Γκούντα, τους άμεσους συνεργάτες του Παναγιώτα Κεφαλά και Γιώργος Τάσιου, τον στατιστικολόγο Ιπποκράτη Δήμητσα, τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Ζουραράκη και την τιμ μάνατζερ Όλγα Χατζηδημητρίου.

Το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής:

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023


16.00: Μαυροβούνιο - Ελλάδα
21.00: Τουρκία - Βόρεια Μακεδονία

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

16.00: Ελλάδα - Βόρεια Μακεδονία
21.00: Μαυροβούνιο - Τουρκία

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

16.00: Βόρεια Μακεδονία - Μαυροβούνιο
21.00: Ελλάδα - Τουρκία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ