1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2023 19:48

Ευαγγελία Τάνη: «Η καθιέρωση στην Εθνική γυναικών είναι ο μεγάλος στόχος»

Μετά από μια γεμάτη χρονιά με τον Άρη στη Volley League, η Ευαγγελία Τάνη βρέθηκε και στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας της Εθνικής γυναικών.

Η 19χρονη πασαδόρος μίλησε στο www.volleyball.gr για τα όσα έζησε στην Άρτα, αλλά και γενικότερα για φιλοδοξίες της με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

-Πως ήταν η εμπειρία με την προετοιμασία της εθνικής γυναικών; «Ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα καθώς κάναμε δυνατές και απαιτητικές προποινήσεις. Τα φιλικά με την Αίγυπτο μας βοήθησαν περισσότερο να δούμε τι θέλει ο κόουτς κι από παιχνίδι σε παιχνίδι δενόμασταν περισσότερο και είχαμε καλύτερη εικόνα».

Γενικά η φετινή χρονιά μοιάζει να είναι μ' ένα μεγάλο σχολείο για σένα καθώς έπαιξες βασική στη Volley League με τον Άρη και βρέθηκες στις κλήσεις της εθνικής γυναικών... «Όντως έτσι είναι και θεωρώ ότι ήταν μια πολύ μεγάλη  ευκαιρία για μένα. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι έπαιξα βασική στον Άρη, γιατί απέκτησα αρκετή εμπειρία και με βοήθησε πάρα πολύ».

Το φανταζόσουν ότι θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα πριν από λίγους μήνες; «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ούτε για τον Άρη ούτε για την Εθνική και είναι μεγάλη μου τιμή. Από την πλευρά μου έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο». 

Στόχος είναι η καθιέρωση στην εθνική γυναικών; «Είναι ο μεγαλύτερος στόχος όχι μόνο για μένα, αλλά νομίζω για κάθε αθλήτρια. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις προπονήσεις με τις καλύτερες αθλήτριες αλλά και με τους καλύτερους προπονητές»

Τι πιστεύεις ότι θα πετύχει η Εθνική στο Ευρωπαϊκό; «Έχουμε μια νεανική ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ ταλέντο. Το επίπεδο της προπόνησης είναι πολύ καλό, υπάρχει μεγάλη βελτίωση και πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό στο Ευρωπαϊκό. Σίγουρα όμως θα είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ