1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2013 22:40

«Το βόλεϊ στην Ελλάδα ακόμα ζει» (ήχος)

Σίγουρος πως η νέα φουρνιά της Εθνικής Βόλεϊ των ανδρών  θα φέρει στο μέλλον πολλές επιτυχίες δήλωσε, ο Ανδρέας Φράγκος στο Inside ΚΑΡ web Radio και την εκπομπή«Inside Match Ball»  σε συνεργασία του Volleynews.gr με το Insidesports.gr.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι με το Βέλγιο κρίθηκε τις λεπτομέρειες. Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες ισάξιες και αυτές οι αναμετρήσεις κρίνονται στον τελευταίο πόντο. Δυστυχώς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποια λάθη που κάναμε στο χρυσό σετ».

Για το αν επηρέασαν οι διαιτητικές αποφάσεις:

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπαίνουμε σε τόσο μεγάλη ανάλυση. Δεν πιστεύω ότι μας αποσυντόνισε αυτό το λάθος, δεν θεωρώ ότι μας κόστισε τόσο πολύ αυτό. Είναι παιχνίδι και μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό».

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της Εθνικής στα δύο παιχνίδια:

«Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας. Στο πρώτο μπήκαμε πιο κουμπωμένοι, γιατί το Βέλγιο είχε ρυθμό συγκριτικά με εμάς. Στο δεύτερο ήμασταν πιο απελευθερωμένοι μπήκαμε να το χαρούμε, χωρίς να σκεφτόμαστε τις δυσκολίες. Πρώτα από όλα θέλαμε να το χαρούμε εμείς. Νομίζω ότι υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας. Το Βέλγιο το γνωρίζουμε δεν είναι υπερδύναμη».

Για την ανανέωση στην Εθνική:

«Είναι λογικό να υπάρχει ανανέωση θεωρώ ότι αν έχουμε την ευχέρεια να δουλέψουμε όλοι και να περάσουμε αρκετό χρόνο ως ομάδα στο γήπεδο θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πάρα πολλά. Πλαισιωνόμαστε και από κάποιους πιο έμπειρους παίκτες που μας βοηθάνε και θέλουμε να πετύχουμε και να δείξουμε ότι το ελληνικό βόλεϊ έχει μέλλον».

Για το μέλλον του:

«Ήταν επιθυμία μου να παραμείνω στην Ιταλία με τη Λατίνα. Αρχικά ήταν λίγο αβέβαιο αν θα συνέχιζα. Δέχτηκα την πρόταση παρά τη μείωση, γιατί το περιβάλλον της Λατίνα είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι είναι καλό που η ομάδα απαρτίζεται από νέους παίκτες. Ήταν το καλύτερο για μένα να μείνω».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ