1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2013 14:04

Άπαντες παρόντες στην Ορεστιάδα, Παρασκευή ο Τζούριτς

Στην Ορεστιάδα βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα όλοι οι διεθνείς της Εθνικής Ανδρών εκτός από τον πρωταθλητή Ιταλίας Δημήτρη Τζούριτς στον οποίο δόθηκε 4ημερο ρεπό ξεκούρασης και την Παρασκευή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Αλέκος Λεώνης έχει στο ξενοδοχείο όλους τους διεθνείς και στις 18.00 θα γίνει και η πρώτη προπόνηση του εθνικού συγκροτήματος. Ο Λεώνης μαζί με τον Σωτήρη Δρίκο και τους διεθνείς που ήταν και στην Εθνική Εφήβων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ανάπα ταξίδεψαν τα ξημερώματα από την Ανάπα στη Μόσχα και στη Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς για την Ορεστιάδα.

Η ελληνική ομάδα θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα τακτικής καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ολοκληρωμένη προετοιμασία πριν από τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Οι Λεώνης, Δρίκος θα δοκιμάσουν την Εθνική ομάδα σε τρία φιλικά που θα δοθούν με τη Λετονία την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 18-20 Μαΐου. Και τα τρία φιλικά θα δοθούν στην Ορεστιάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ