1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2013 15:58

Με Τζιουμάκα, οι εκλεκτοί του Λεώνη

Χωρίς να μας επιφυλάξει εκπλήξεις και με τον Γιώργο Τζιουμάκα να βρίσκεται στην αποστολή, ο Αλέκος Λεώνης ανακοίνωσε τους 12, που θα ταξιδέψουν στη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (23-26/5). Εκτός τέθηκαν οι Κουμεντάκης, Δουλακούρας και Πελεκούδας, ενώ όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν υπάρξει κάποια ατυχία, αυτή η ομάδα θα διεκδικήσει και την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ απέναντι στο Βέλγιο.

Προύσαλης Κώστας (Ναρμπόν), Φιλίποφ Ντίμα (Γιαστρέμπινσκι), Φράγκος Ανδρέας (Λατίνα), Χριστοφιδέλης Κώστας (Ολυμπιακός), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Πετρέας Γιώργος (Ναρμπόν), Σμαραγδής Νίκος (Oλυμπιακός), Ανδρεάδης Ανδρέας (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Τζούριτς Δημήτρης (Τρεντίνο), Τζιουμάκας Γιώργος (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Παπαδημητρίου Αχιλλέας (Μποβέ), Στεφάνου Γιώργος (Ολυμπιακός), συμπληρώνουν την τη 12άδα.

Την αποστολή για το Χάλμσταντ πλαισιώνουν ο Γιώργος Μανωλόπουλος (Τeam Manager), ο Παναγιώτης Κουντουρίδης (Στατιστικολόγος) και ο Νίκος Παπαγεωργίου (Φυσιοθεραπευτής).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Νορβηγία, την Ισλανδία και τη Σουηδία. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου περνάει στον 3ο προκριματικό που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014 και που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου. Ενώ, η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση θα παίξει σε επόμενο προκριματικό γύρο τον προσεχή Οκτώβριο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ