1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-03-2018 13:03

Συγκεντρωτική προπόνηση Παμπαίδων στο ΣΕΦ

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και ο συνεργάτης του Μαρίνος Κουτσογιάννης, καλούν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση την Τετάρτη 7/3/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 15.30μ.μ (διάρκεια προπόνησης 16.00-18.00μ.μ).

Βασίλης Σερεμέτης (Παναθηναϊκός Α.Ο)

Δημήτρης Θεοδόσης (ΑΕΚ Αθηνών)

Σέργιος Σρίκκα (ΑΕΚ Αθηνών)

Παναγιώτης Σουσούνης (ΑΣ Πανερυθραϊκός)

Λευτέρης Φωλιάς (ΑΣ Πανερυθραϊκός)

Αντώνης Κωνσταντακόπουλος (ΑΟΝΣ Μίλων)

Παναγιώτης Καραμπάγιας (ΑΟΝΣ Μίλων)

Παπαδάκης Ιωάννης (ΑΟΝΣ Μίλων)

Νίκος Καούνης (Π.Ο.Κ Έσπερος)

Αλέξανδρος Σγουρός (Π.Ο.Κ Έσπερος)

Γιώργος Μαρσέλος (ΑΟ Νέοι Βύρωνος)

Στρατής Καναγκίνης (ΑΟ Παλλήνη)

Ραφαέλ Μαγκογιάν (Α.Ε Αρμενίων)

Σχετικά άρθρα

  • Τριακόσια παιδιά από 22 σχολεία έμαθαν τα μυστικά του βολεϊ στον Μίλωνα
    Περισσότερα από τριακόσια αγόρια και κορίτσια, γνώρισαν το πρωί της Δευτέρας (16/12) τα μυστικά του βόλεϊ στο κλειστό του Μίλωνα. Ήταν μια ακόμη πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, η οποία, σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ΄ Αθήνας και με τους υπευθύνους Μαρία Τσανάκα και Αντώνη Παπαδόπουλο, συγκέντρωσε συνολικά 50 ομάδες από 22 σχολεία.
  • Φιλικό 2-2 για Ίριδα και Απολλώνιο Κερατσινίου
    Ισόπαλο με 2-2 έληξε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι της Ίριδας Νέας Σμύρνης με τον Απολλώνιο Κερατσινίου στο βοηθητικό του ΣΕΦ.
  • Η συγκεντρωτική προπόνηση Παμπαίδων στο ΣΕΦ
    Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Παναγιώτης Γεωργούντζος, Παναγιώτης Τσότρας κάλεσαν τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτικές προπονήσεις της προεθνικής Παμπαίδων (γκρουπ Αθήνας) την Τρίτη, 30/10 και Πέμπτη 1/11 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αίθουσα 4 στις 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 – 17.00).
  • Η συγκεντρωτική προπόνηση παγκορασίδων στο ΣΕΦ
    Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας κάλεσε τις παρακάτω αθλήτριες της προεθνικής παγκορασίδων ( γκρουπ Αθήνας) σε συγκεντρωτική προπόνηση την Δευτέρα, 29/10, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αίθουσα 4 στις 15.00 (διάρκεια προπόνησης 15.15 - 17.00).
  • Ανεβάζει ρυθμούς η Ίριδα Ν. Σμύρνης
    Παρουσία όλων των αθλητριών συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασίας της Ίριδας Ν.Σμύρνης, ενόψει της συμμετοχής της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ