1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2018 08:30

Ανεβάζει ρυθμούς η Ίριδα Ν. Σμύρνης

Παρουσία όλων των αθλητριών συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασίας της Ίριδας Ν.Σμύρνης, ενόψει της συμμετοχής της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ.
Οι προπονήσεις στο βοηθητικό του ΣΕΦ είναι πολύ εντατικές και επίπονες από τον πολύπειρο τεχνικό και θρύλο του ελληνικού βόλεϊ, Βασίλη Ξεροβάσιλα, ο οποίος δίνει βάρος την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης των παικτριών του ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα.

Παρών στις προπονήσεις και οι παράγοντες της διοίκησης που με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό, Φώτη Ρουσόπουλο, φροντίζουν να λύνουν κάθε οργανωτικό πρόβλημα που προκύπτει. Από την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης θα ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια, ώστε η ομάδα να αποκτήσει αγωνιστική χημεία αφού σε σχέση με πέρυσι, αποκτήθηκαν εννιά νέα πρόσωπα ( Κομνηνού, Βασίλα, Μπιτσάκου, Κατσιγιάννη, Μανώλη, Ζουμίδη, Μπαβελή, Νικολοπούλου, Γρίσπου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ