1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2015 14:28

Στην Καλαμάτα η Εθνική γυναικών

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά τους δύο αγώνες που έδωσαν την Παρασκευή και το Σάββατο στη Μεγαλόπολη, με τη Γεωργία, είχαν οι αθλήτριες της εθνικής βόλεϊ γυναικών, που χθες βρέθηκαν για λίγες ώρες στην Καλαμάτα.

Οι βολεϊμπολίστριες της εθνικής μας ομάδας συνοδευόμενες από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ηλία Καλματζίδη και τον συνεργάτη του Δήμο Φιλιππάτο, έφτασαν στην Καλαμάτα λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι. Η στάση του ήταν στο Kalamata Beach Volley, όπου βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα της πόλης μας και να κάνουν μπάνιο στην καταγάλανη θάλασσα.

Στο χώρο του Kalamata Beach Volley, την αποστολή της εθνικής υποδέχτηκαν τρεις από τους υπεύθυνους του αθλητικού χώρου, ο Μάνος Ξενάκης, ο Γιώργος Κουλιέρης και Κώστας Κουτράκης, γνωστοί βολεϊμπολίστες όχι μόνο στη Μεσσηνία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να μη λείψει τίποτα από τις παίκτριες της εθνικής και να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.


Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/volleyball/item/9377-stin-kalamata-simera-i-ethniki-volei-gynaikon

eleftheriaonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ