1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2015 23:00

Μαυρομάτης: «Όμορφες στιγμές με την Εθνική γυναικών»

Για βήμα παραπάνω της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Λιγκ, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.
Συγκεκριμένα πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σημείωσε: «Η Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών, υπό αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες μας αποδεικνύει ότι έχει τη δυνατότητα να μας χαρίσει όμορφες στιγμές και σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον. Ήδη φέτος έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι το οποίο μάλιστα δεν έχει τελειώσει ακόμη και ελπίζουμε να φτάσει όσο πιο μακριά στη διοργάνωση. Δεν θα είχαμε μπορέσει να πετύχουμε αυτό, αν δεν είχαμε τη βοήθεια των ανθρώπων στις πόλεις, που φιλοξενήθηκαν οι Εθνικές μας ομάδες, και γι’ αυτό τους ευχαριστώ όλους, και κυρίως τους ανθρώπους της Μεγαλόπολης, για την καταλυτική τους βοήθεια».

Οι βραβεύσεις στην Μεγαλόπολη

Στην ανάπαυλα του δεύτερου σετ πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις τόσο από τον Δήμο Μεγαλόπολης, όσο και από την ΕΟΠΕ. Αρχικά ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού, κ. Αθανάσιος Δάρρας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην αρχηγό της Εθνικής, Ελένη Κιόση και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος βράβευσε τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη. Ο πρόεδρος Ένωσης Πελοποννήσου και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, κ. Κωνσταντίνος Βλάσσης τίμησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα να παραλαμβάνει την πλακέτα. Ο διευθυντής της ΕΟΠΕ, κ. Περικλής Μπακοδήμος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον τομεάρχη επικοινωνίας της ΔΕΗ, κ. Ιωάννη Αλεξόπουλο. Ο κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης τίμησε τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο, ενώ η αρχηγός, Ελένη Κιόση έδωσε αναμνηστικά λάβαρα της ομάδας στους κ. Αθανάσιο Δάρρα και Γιάννη Χλιό για την συνολική βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας γυναικών στην Μεγαλόπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ