1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2015 14:24

Καρακάση: «Τεράστια εμπειρία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα»

Η πασαδόρος των Κορασίδων του Μαρκόπουλο, Έλενα Καρακάση μιλάει για την πρώτη της χρονιά στον ΑΟ Μαρκοπούλου, την Εθνική ομάδα και τους προσωπικούς της στόχους.
-Πόσα χρόνια παίζεις βόλεϊ στον ΑΟ Μαρκοπούλου;

Ήρθα στον ΑΟΜ πέρυσι το καλοκαίρι από τον Φοίβο Μελισσίων, είμαι μόνο ένα χρόνο στην ομάδα.

-Σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με το βόλεϊ;

Μου αρέσει πολύ το βόλεϊ και θέλω να παίξω σε όσο πιο υψηλό επίπεδο μπορώ αρκεί αυτό να μη σταθεί εμπόδιο στους στόχους που έχω σε σχέση και με τις σπουδές μου.

-Ανανέωσες για άλλα δυο χρόνια με τον ΑΟΜ. Είσαι ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη;

Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νιώθω οτι δουλεύουμε πολύ καλά με την προπονήτριά μου, κ. Καλαρά και είμαι σίγουρη ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμα καλύτερα.

– Για το κλίμα στην ομάδα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας.

– Νιώθεις κάποια συμπαίκτρια σου ότι βρίσκεται πιο κοντά σου;

Όπως είπα και πριν, είμαστε όλες μια παρέα στο γήπεδο. Με κάποια κορίτσια από την αρχή δέθηκα πιο πολύ, όπως με τη Μαριαλένα και τις δυο Ιωάννες, με το ΚΕΑ. (Χαχαχα ξέρουν αυτές…)

– Για την κλήση σου στην Εθνική Κορασίδων και τη συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία.

Η κλήση μου στην Εθνική ομάδα Κορασίδων ήταν κάτι πολύ ευχάριστο και είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή. Την 1η μου ευκαιρία στην Εθνική μου την έδωσε ο κ. Καμπερίδης στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού. Στη συνέχεια ο κ. Ανδρεάδης με εμπιστεύτηκε για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Τα κορίτσια από την πρώτη στιγμή, παρόλο που ήμουν η πιο μικρή, με βοήθησαν να μπω στο κλίμα της Εθνικής. Η συμμετοχή μου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία ήταν τεράστια εμπειρία αφού είχα την ευκαιρία να παίξω απέναντι σε ομάδες όπως η Σερβία και η Τουρκία. Εύχομαι και στη συνέχεια να μπορώ να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί.

– Θεωρείς ότι θα μπορούσατε να είχατε πάει καλύτερα από την 5η θέση;

Σίγουρα όλοι θα θέλαμε κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Προσπαθήσαμε για αυτό. Θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε την 3η ή την 4η θέση αν οι όμιλοι ήταν καλύτερα χωρισμένοι απο άποψη δυναμικότητας.

– Ο στόχος σου για τη νέα σεζόν;

Πρώτα από όλα θα ήθελα να έχω την υγεία μου και εγώ και οι συμπαίκτριές μου. Προσωπικός στόχος είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο ως πασαδόρος και να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία. Ως ομάδα ελπίζω να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι σε όλα τα τμήματα.

– Κάποια άθλητρια του βόλεϊ που θαυμάζεις πολύ και γιατί;

Μια αθλήτρια που θαυμάζω πολύ για την προσωπικότητά της και τις ικανότητές της ειναι η Kristin Carpenter, και είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω την περσινή σεζόν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ