1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2015 19:34

Ακάθεκτοι οι Παίδες στον χιονισμένο Βόλο

Στον χιονισμένο Βόλο συνεχίζουν οι Παίδες την προετοιμασία τους ενόψει του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο όμιλος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 8 με 10 Ιανουαρίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας  με αντιπάλους την Ρουμανία, Φινλανδία και Λετονία. 
Η σφοδρή χιονόπτωση έχει δημιουργεί πονοκεφάλους στον Σωκράτη Τζιουμάκα και τον συνεργάτη του Άρη Γιαμακίδη, εξού και η ματαίωση του φιλικού με τον ΣΠΑ Καρδίτσας. Οι προπονήσεις ωστόσο συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς με τους 14 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή.

«Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που συνέβη, αλλά με τον καιρό δεν μπορείς να τα βάλεις. Παρά το όποια προβλήματα όμως προέκυψαν και προκάλεσαν μια σχετική αναστάτωση στον προγραμματισμό μας, τα παιδιά έχουν όρεξη και διάθεση και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε ο κ. Τζιουμάκας κι αναφερόμενος στις αντιπάλους μας συμπλήρωσε: «Βρισκόμαστε σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο καθώς η Φινλανδία παραδοσιακά έχει καλές ομάδες στις μικρές ηλικίες και η Ρουμανία διαθέτει μια καλή φουρνιά αθλητών. Για τους Λετονούς οι πληροφορίες μας είναι συγκεχυμένες ωστόσο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προκριθούμε».

*Δύο οι τυχεροί στην βασιλόπιτα που έκοψε η ομάδα καθώς το φλουρί έπεσε από μισό στα κομμάτια των Σπυριούνη, Κάββουρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ