1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2015 14:19

Ρεβεγιόν της Εθνικής Κορασίδων στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα, όπου έχει εγκατασταθεί μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου η Εθνική ομάδα Κορασίδων που συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παρόλο που το πρόγραμμα περιελάμβανε προπονήσεις κάθε μέρα, το βράδυ της παραμονής τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη απέδειξαν ότι είναι πέρα από καλές βολεϊμπολίστριες και εξαιρετικές στο χορό κερδίζοντας την παράσταση στο ρεβεγιόν του Ξενοδοχείου Κιέριον, όπου διαμένει η αποστολή.

Μάλιστα η τυχερή της βραδιά ήταν η Βασίλη Μαρία Διάλλα η οποία κέρδισε το φλουρί.

«Ελπίζω να αποδειχθεί τυχερό το 2015 και μακάρι να ξεκινήσουμε την χρονιά με την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού», δήλωσε η Βασιλική και συμπλήρωσε: «Όλα τα κορίτσια δουλεύουμε πολύ σκληρά, προσπαθούμε καθημερινά στο γήπεδο και πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια θα βγει και στους αγώνες της πρόκρισης.

Για την κεντρική από τον ΑΣ Αργώ Βόλου αυτή ήταν η πρώτη φορά που πέρασε τις γιορτές μακριά από τι σπίτι της και παρόλο που τα συναισθήματα ήταν περίεργα μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, απλά τα έχει με την τύχη της καθώς «δεν έχω δει ποτέ στον Βόλο χιόνια και τώρα που λείπω όλη η πόλη είναι ντυμένη στα λευκά».

Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχιστεί στην Καρδίτσα έως τις 7 Ιανουαρίου ενώ τη Δευτέρα 5/1 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Παλαμά σε φιλικό παιχνίδι την ΕΑ Λάρισας και στις 6/1 θα δώσει νέο φιλικό, αυτή τη φορά στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

Ευχαριστώ της ΕΟΠΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πόλη της Καρδίτσας φιλοξενεί κάποια από τις Εθνικές ομάδες κι αυτός είναι ο λόγος που η ΕΟΠΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους αυτούς που στηρίζουν εμπράκτως την προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων.

Ιδιαίτερα τον κύριο Κωνσταντίνο Τσιαδήμο για την τεράστια συνεισφορά του (υλική και ηθική) σ’ αυτή την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας Κορασίδων, το φυσικό μεταλλικό νερό ‘Θεόνη’ (που συνεισφέρει ανάλογα και στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων στον Βόλο), τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καρδίτσας για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου και τον επιχειρηματικό κόσμο της Καρδίτσας που βοηθούν ποικιλοτρόπως στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής.

Xoros2.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ