1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-08-2014 20:54

Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Η ομοσπονδία θα συνεχίσει την επένδυση»

Ευχαριστημένος με την παρουσία των Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης ευχαρίστησε και τόνισε πως η ΕΟΠΕ θα συνεχίσει την επένδυση στις μικρές Εθνικές ομάδες. 
«Πρώτα απ’ όλα αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ελληνικού βόλεϊ σε αυτά τα κορίτσια, τους προπονητές τους και σε όλη την ελληνική αποστολή που σημείωσαν μία τεράστια επιτυχία, ολοκληρώνοντας ένα όμορφο καλοκαίρι για το άθλημα μας. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους τους αφανείς εργάτες του αθλήματος, στα σωματεία, τους προπονητές τους και τους ανθρώπους που τα συντηρούν, γιατί μέσα στην κρίση με σκληρή δουλειά κυρίως στις νεαρές ηλικίες τροφοδοτούν διαρκώς τις εθνικές μας ομάδες με νέα παιδιά. Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της γλυκιάς στενοχώριας γιατί τελικά δεν κατορθώσαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο και τα πολλά συγχαρητήρια που δεχτήκαμε εδώ για την εθνική μας, επιβεβαιώνουν ότι με την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό νεανίδων προστίθεται ένας ακόμη κρίκος στις επιτυχίες των ηλικιακών εθνικών μας ομάδων που συμμετείχαν για 7η φορά την τελευταία τετραετία σε τελική φάση πανευρωπαϊκού ή παγκόσμιου πρωταθλήματος με ολοένα καλύτερα αποτελέσματα. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει την επένδυση στις μικρές εθνικές ομάδες και πιστεύω πως δεν είναι μακριά η στιγμή που η προσπάθεια αυτή θα επιβραβευτεί με ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση».

2 σχόλια

  • Comment Link VOLLEY FANS Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 05:38 posted by VOLLEY FANS

    Επένδυση με Καλμαζίδη σημαίνει βέβαια αποτελέσματα.Αυτός θα είναι στον ΠΑΟΚ,ο Καμπερίδης στον Ολυμπιακό,και κάπου εκεί ενδιάμεσα στου Λεβέντη(προς Λαμία)μεταξύ κοκορετσιού και οβαλία θα κάνει προπόνηση η Εθνική γυναικών.

  • Comment Link Παοκ Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 18:18 posted by Παοκ

    Που το ειδες το ομορφο καλοκαιρι..στις διακοπες σου!! Και εσυ κ ο Δρικος..αντε γ κανενα μπανιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ