1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-08-2014 21:01

Παπαδόπουλος: «Κυνηγήσαμε τα όρια και το πιστεύαμε»

Σε όσους χαίρονται με την επιτυχία της Εθνικής Νεανίδων αφιέρωσε την τέταρτη θέση ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος.
«Επιστρέφουμε στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει την 4η θέση της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και έχει έρθει μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Ελάχιστοι πίστευαν ότι μπορεί η ομάδα μας να φτάσει στα τελικά, πόσο μάλλον να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Αν στην αρχή της πορεία μας, μας έλεγε κάποιος ότι θα παίζαμε για να πάμε στον τελικό θα τον περνούσαμε για τρελό. Τα κορίτσια χθες ήταν στενοχωρημένα που δεν καταφέραμε να παίξουμε για το χρυσό. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα. Ίσως δεν ήμασταν η πιο ποιοτική, η πιο θεαματική ομάδα του Ευρωπαϊκού, αλλά ήμασταν μία ομάδα που πάντα κυνηγούσε τα όρια της και το πιστεύαμε. Θέλω να αφιερώσω αυτή την μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά και μόνο σε όσους χαίρονται με την χαρά αυτών των κοριτσιών».

1 σχόλιο

  • Comment Link vasilia Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 19:48 posted by vasilia

    Συγχαρητήρια σε όλους,πρόκειτε για μια μεγάλη επιτυχία,αλλά....
    κ.Παπαδόπουλε,αποδείχτηκε ότι δεν το έχετε,πολύ λίγος για κοουτσάρισμα για τόσο μεγάλους αγώνες,σας ακολουθεί αυτή η φήμη από τα αναπτυξιακά της Θεσσαλονίκης όπου ασχοληθήκατε επί πολλά χρόνια και χάσατε 4-5 συνεχόμενα final four.
    Αν το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορούσαμε να το κερδίσουμε γιατί η αντίπαλη ομάδα ήταν ανώτερη,το σημερινό το χάσατε αποκλειστικά εσείς με τις επιλογές σας (και την στενοκεφαλιά/ευθυνοφοβία σας θα πρόσθετα).Ο αντίπαλος προπονητής είχε το θάρρος να ρισκάρει προς όφελος της ομάδας του και του βγήκε,εσείς επιμένατε σε λανθασμένες επιλογές.Ο αντίπαλος προπονητής από τους πρώτους πόντους του 1ου σετ άλλαξε τη βασική του πάσα,αλλάζοντας την ψυχολογία της ομάδας του και τη ροή του αγώνα,εσείς επιμένατε στην πάσα που ήταν πολυ κατώτερη των περιστάσεων.Επί τρία σετ εχθές και μέχρι το τρίτο σήμερα,συνολικά επί 5,6 σετ σε δύο μέρες δεν τολμήσατε να αλλάξετε πάσα,γιατί????Στο 19-10/20-11 υπέρ της Τουρκίας του τρίτου σετ τι φοβόσασταν και δεν την αλλάξατε?Σε τι ελπίζατε,να γυρίσει το παιχνίδι?????Είχε δώσει τέτοια δείγματα???Δεν βλέπατε πως όποτε έπαιζε μπροστά,οι αντίπαλες την σημάδευαν στην επίθεση και περνούσαν όλες τις επιθέσεις από πάνω της????Δεν βλέπατε τις συνεχόμενες λανθασμένες επιλογές της στο μοίρασμα του παιχνιδιού??Δεν βλέπατε πως οι πάσες ήταν τη μια πολύ κοντά στο φιλέ και την άλλη πολύ έξω,σχεδόν στα 3 μέτρα???
    Στο 5-10 υπέρ μας του 4ου σετ,περιμένατε να ισοφαρίσουν για να πάρετε τάιμ-αουτ??Πολύ αργά,η ψυχολογία είχε ήδη γυρίσει.
    Ο αντίπαλος προπονητής άλλαζε συνεχώς τις ακραίες του,εσείς είχατε μια αθλήτρια,την Παπάζογλου που και έχει κάνει δύο καταπληκτικές χρονιές τα δύο τελευταία χρόνια με κορασίδες-νεάνιδες-γυναίκες με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και δεν την εμπιστευτήκατε ούτε λεπτό παρά μόνο για 2,3 σερβίς.Είναι η πιό ψηλή αθλήτρια μετά την Ανθή και επιμένατε με τις άλλες δύο,πολύ αξιόλογες μεν ακραίες αλλά εχθές και σήμερα έδειξαν ότι δεν ήταν στην καλύτερη τους μέρα.Μέχρι και την βασική του διαγώνιο άλλαξε ο αντίπαλος προπονητής στο 4ο σετ,εσείς δεν τολμήσατε τίποτα.
    Κρίμα γιατί χάθηκε το μετάλλιο από δικά σας λάθη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ