1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-08-2014 21:39

Παπαδόπουλος:«Είχαμε διάρκεια»

Ικανοποιημένος με την εικόνα των Νεανίδων στο παιχνίδι με την Εσθονία παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος.

«Ήταν ένα ματς κόντρα σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στο Ευρωπαϊκό. Παίξαμε αρκετά καλά. Ήταν σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας αυτή η εμφάνιση και που κρατήσαμε διάρκεια στην συγκέντρωση μας».

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Ανθή Βασιλαντωνάκη είπε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μία καλή αρχή με την Εσθονία την οποία έχουμε και στον όμιλο μας. Δείξαμε προσοχή και βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα».

Η κεντρικός, Ζαχαρούλα Γιαννέλου είπε :«Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι σήμερα. Μπορούμε να δοκιμάσουμε και νέα πράγματα. Σε κάποια σημεία του αγώνα είχαμε πολύ καλό ρυθμό και όταν μας πίεσαν αντιδράσαμε σωστά».

Η πασαδόρος Χαρά Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Την Εσθονία θα την ξαναβρούμε στον δρόμο μας για αυτό και η σημερινή μας εμφάνιση ήταν πολύ θετική. Κερδίσαμε την διοργανώτρια χώρα του τουρνουά. Πήγαμε καλά, μπορούμε ακόμα καλύτερα. Τα φιλικά μας βοηθούν πάρα πολύ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ