1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2014 15:56

Έτοιμοι να υποδεχτούν την Ελλάδα οι Μαυροβούνιοι

Μετά από δύο εκπληκτικά παιχνίδια και ισάριθμες νίκες επί του Αζερμπαϊτζάν για την 4η στροφή του Ευρωπαϊκού Λιγκ, η Εθνική Μαυροβουνίου καλείτε πλέον να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελλάδας, για την 5η αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική.

Μέχρι στιγμής στον Α όμιλο το Μαυροβούνιο βρίσκεται στην κορυφή με 14 βαθμούς, με την Ρουμανία να έχει 13 και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα 12.

Οι διπλοί αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη Μπούντβα του Μαυροβουνίου το Σάββατο και την Κυριακή και ώρα 19.00 (20.00 ώρα Ελλάδος). Με τις 2 ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση μόλις 2 βαθμών και το γεγονός ότι είναι η τελευταία αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ (οι δύο πρώτοι από τον Α και Β όμιλο προκρίνεται στο φάιναλ-4), κάνει τις αναμετρήσεις ακόμα πιο αμφίρροπες.

«Πρέπει να δείξουμε την ίδια στάση που είχαμε στους αγώνες μας με το Αζερμπαϊτζάν για να πετύχουμε 2 νίκες και να μην μας ενδιαφέρουν άλλα αποτελέσματα», τόνισε ο αρχηγός των Μαυροβούνιων Βόγκιν Κάσιτς για να αναφερθεί και στον Δημήτρη Τζούριτς: «μεγαλύτερο πρόβλημα στην ελληνική ομάδα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς, ένας από τους καλύτερους Ευρωπαΐους διαγώνιους και πρέπει να τον σταματήσουμε».

Άπαντες στο στρατόπεδο των Μαυροβούνιων γνωρίζουν την δυσκολία των αγώνων απέναντι στην Ελλάδα, ιδιαίτερα από την στιγμή που η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στο παιχνίδι για την κατάκτηση και της πρώτης θέσης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ