1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2014 14:59

Καλμαζίδης: «Θέλουμε ρεβάνς με Ισπανία»

Με την ίδια 12άδα που αγωνίστηκε στο Αλκορκόν την περασμένη εβδομάδα, όπου γνώρισε δύο ήττες, θα παραταχθεί αύριο και μεθαύριο κόντρα στην Ισπανία η Εθνική ομάδα Γυναικών στις τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της για τον Β’ όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ, που θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να πάρει την ρεβάνς από τις Ισπανίδες και παράλληλα να βελτιώσει το ρεκόρ της (με 3 νίκες – 5 ήττες είναι ισόβαθμη στην 3η θέση με την αντίπαλο της έχοντας 10 βαθμούς, ενώ Γερμανία και Πολωνία έχουν από 14 βαθμούς) με τον Γιάννη Καλμαζίδη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά να ανησυχεί από την κούραση που αρχίζει να επηρεάζει τις αθλήτριες του.

«Από υγεία είμαστε καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον υπάρχει αρκετή κούραση σωματική και πνευματική στην ομάδα αφού δεν είμαστε συνηθισμένοι σε μια τέτοια διαδικασία», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Παρόλα αυτά ελπίζω να κάνουμε δύο ακόμη καλά παιχνίδια που θα μας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον».

Στα προηγούμενα 8 ματς στη διοργάνωση, με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα στην Πολωνία όπου χάσαμε με 3-0, σε όλα τα υπόλοιπα η Εθνική ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική κι αυτό σύμφωνα με τον κ. Καλμαζίδη: «… είναι το μεγάλο κέρδος και το καλό της υπόθεσης Ευρωπαϊκό Λιγκ για την ομάδα μας, αφού δώσαμε μια σειρά από ανταγωνιστικούς αγώνες. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού, είναι θετικό γιατί σαν ομάδα βγαίνεις ωφελημένη από τέτοιες καταστάσεις. Από το να κερδίζεις ή να χάνεις εύκολα αγώνες, είναι προτιμότερο να χάνεις τέτοια ματς στις λεπτομέρειες, γιατί ωριμάζεις».

Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, ελπίζει ότι αυτή τη φορά οι λεπτομέρειες θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της Ελληνικής ομάδας αν και περιμένει δύο αγώνες παρόμοιους με αυτούς της περασμένης εβδομάδας.

«Η Ισπανία δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει κάτι διαφορετικό και πάνω κάτω αυτή θα είναι η εικόνα τους. Θα είναι δύο «κλειστά ματς», αλλά σίγουρα θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς για τις ήττες της περασμένης εβδομάδας και να επιβεβαιώσουμε τα καλό αγωνιστικό μας επίπεδο».

Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώνεται το απόγευμα (17.00) στο κλειστό του Ρέντη ενώ η 12άδα αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Χριστοδούλου, Παπαφωτίου, Κιόση, Διώτη, Χαντάβα, Γενιτσαρίδη, Καρπουζά, Γιώτα, Λαμπρούση, Κωνσταντινίδου, Λαμπρινίδου, Αρτακιανού.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το www.laola1.tv και σε μαγνητοσκόπηση (01.40) από την ΝΕΡΙΤ.

 

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ