1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
31-05-2014 23:04

Μαυρομάτης:«Κάναμε το καλύτερο»

Την προσπάθεια που κατέλαβε η Εθνική ομάδα να προκριθεί στο Euro του 2015 τόνισε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως η συμμετοχή στο European League αποκτά μεγάλη διάσταση.
«Είναι η τρίτη συνεχόμενη πρόκριση που χάνουμε στις λεπτομέρειες, φτάνουμε κοντά και δεν πίνουμε νερό στο τέλος. Δυστυχώς το ελληνικό βόλεϊ είναι γνωστό ότι πέρασε πολύ μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν και αν θέλετε η κρίση που περνά η χώρα μας, μας χτύπησε από όλες τις πλευρές. Παρόλα αυτά δουλέψαμε. Πιστέψαμε πως ήρθε η στιγμή αυτά τα νέα παιδιά που μπήκαν στην Εθνική ομάδα θα μπορέσουν να μας φέρουν το αποτέλεσμα, αλλά ίσως ήταν πιο δύσκολο απ' ότι το περιμέναμε. Το επίπεδο της Σλοβακίας και της Εσθονίας ήταν αρκετά υψηλό. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και να σκύβουμε το κεφάλι γιατί όλοι είδαμε ότι αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον. Αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει, έχοντας βοήθεια και ψυχολογία. Γι'αυτό το λόγο η συμμετοχή μας στο European League αποκτά μεγάλη διάσταση. Θέλουμε αυτά τα παιδιά να καταλάβουν ότι μπορούν να κερδίσουν σε διεθνές επίπεδο. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε αυτά τα παιδιά. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας για το τι έχουμε κάνει λάθος, Έγινε μία τιτάνια προσπάθεια την ώρα που ερασιτεχνικός αθλητισμός πλήττεται και περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Λαμβανομένων των συνθηκών κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε».

4 σχόλια

  • Comment Link m,man Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 09:42 posted by m,man

    Με εσενα προεδρο οχι νερο δεν πινουμε αλλα ουτε καν το βλεπουμε!Εχεις καταντησει το βολει οπως τον ποδοσφαιρικο Παοκ γιατι αραγε???Η απαντηση ειναι γνωστη σε ολους...αυτο ομως που με στεναχωρει ειναι οτι την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ σου θα την γευτουμε εως το 2016 γ@μ@το μου!

  • Comment Link Πιο κάτω δεν πάει Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 21:59 posted by Πιο κάτω δεν πάει

    Δυστυχώς επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το άθλημα που λέγεται Βόλεϊ στην Ελλάδα. Αιτίες πολλές αλλά καμία δικαιολογία για την πλήρη εξαθλίωση του. Μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν το βλέπουν…. Ποιο αγόρι θα ασχοληθεί με ένα άθλημα που έχει χρόνια να κάνει τη παραμικρή επιτυχία … Αλλά και στις γυναίκες που είναι το πρώτο άθλημα … μαύρα χάλια και εκεί

  • Comment Link nikos d. Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 20:52 posted by nikos d.

    Κυριε Μαυρομάτη.

    το 2010 δεν προκριθήκαμε για το παγκόσμιο.
    ούτε για το ευρωπαϊκό 2011.
    ούτε για τους ολυμπιακούς αγώνες 2012.
    ούτε για το ευρωπαϊκό 2013.
    ούτε για το παγκόσμιο 2014.
    ούτε για το ευρωπαϊκό 2015.

    η επομενη προκριματική φάση είναι το 2016 για το ευρωπαϊκό 2017!

    με λίγα λόγια ... έχουμε 7 ολόκληρα χαμένα χρονια!!

    τι άλλο πρέπει να γίνει για να μαζέψτε επιτέλους τα πράγαματα σας??? ΕΛΕΟΣ πια...

  • Comment Link nikos d. Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 20:30 posted by nikos d.

    φτάσαμε 2014 και πιο κάτω δεν γίνετε, είμαστε χαμό.

    ως ποτε η δικαιολογίες του τύπου "κάναμε καλή προσπάθεια"; ως ποτε "φτιάχνουμε καινούργια ομάδα"; ως ποτε "έχουμε νέα παιδιά"; ως ποτε "του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτερη"; ως ποτε το "δεν έχουμε λεφτά"; (και η Estonia δεν έχει λεφτά!). ως ποτε η καραμέλα "το Βόλεϊ το παίζουν πολλές χώρες και δεν είναι τόσο εύκολο να ανεβούμε κορυφή όπως στο μπασκετ";

    από μια εθνική τις world league σε μια εθνική που από το 2009 έχει να προκριθεί! από μια ομάδα world league σε μια ομάδα που χάνι από Εstonia! από μια ομάδα world league σε μια ομάδα που θεωρεί επιτυχία το να κερδίσει Νορβηγία. ο άλλος πρώτα γίνετε ο διάδοχος του ΜΕΓΑΛΟΥ Caprara (ποσο αστείο που ακούγεται! ... Caprara = παγκόσμιος πρωταθλητής με την ρωσία) και τώρα κάθεται και στην εθνική ανδρών! δεν έχουμε άλλους? μια ζωή τα ίδια πρόσωπα; ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Βόλεϊ ΔΕΝ υπάρχει στην ελλάδα, τουλάχιστον όχι έτσι όπως το ξέρουμε από το εξωτερικό. ξεκινάμε από την ομοσπονδία ... προχωράμε στο πρωτάθλημα και τους συλλόγους ... και φτάνουμε στην εθνική. αν είναι δυνατόν να κάνουμε τον Αρμενάκη (που μια χαρά έπαιξε το παιδί) ξαφνικά Κεντρικό ... λες και δεν έχουμε αλλα παιδιά για κεντρικούς! ΤΕΛΟΣ στις καραμέλες και τα ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!! ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΤΩΡΑ!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ