1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2014 22:11

Κουρνέτας: «Ακόμα καλύτεροι αύριο» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Βασίλης Κουρνέτας, μετά την νίκη της Ελλάδας επί της Ουγγαρίας. Ο πασαδόρος της Εθνικής τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερο ενόψει της Εσθονίας.
«Ήμασταν σοβαροί σε όλη τη νδιάρκεια του παιχνιδιού. καταφέραμε σιγά σιγά να περιορίσουμε τα λάθη, σίγουρα υπήρχαν διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, ειδικά στο 2ο σετ όπυο χάσαμε ένα προβ΄δισμα που είχαμε χτίσει. Στα κρίσιμα σημεία ήμασταν σοβαροί και μπορέσαμε να πα΄ρουμε εύκολα αυτούς τους 3 βαθμούς που είναι σημαντικοι για την συνέχεια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Έπαιξε ρόλο το άγχος που παίζαμε στο γήπεδο μας. Περιμέναμε λίγο περισσότερο κόσμο σήμερα, θέλω να πιστεύω ότι αύριο και μεθαύριο ο κόσμος θα βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε για την πρόκριση μας στο Ευρωπαϊκό».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Εσθονία: «Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι γιατί οι δυσκολίες θα είναι ακόμα περισσότερες και δεν θα είναι εύκολο να κάμψουμε την αντίσταση, όπως σήμερα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που μας κέρδισε 3-0 πριν 1 βδομάδα, δεν το ξεχνάμε. Γνωρίζονται οι ομάδες και μπορούμε να πετύχουμε την νίκη».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ