1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2014 21:53

Δρίκος: «Διαφορετικά τα πράγματα αύριο» (video)

Ικανοποιημένος από την νίκη επί της Ουγγαρίας ήταν ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Σωτήρης Δρίκος. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο volleynews.gr τόνισε πως πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι για την αυριανή αναμέτρηση με την Εσθονία, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη.
«Είχαμε μία δυσκολία σήμερα, λίγο άγχος. Η Εθνική Ελλάδα μετά από καιρό παίζει στην Αθήνα. Όλοι θέλαμε να παίξουμε καλά, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να το κυνηγάς με αυτό τον τρόπο. Μας έκανε καλό αυτό το παιχνίδι, θα μας δώσει ρυθμό για τα άλλα 2 που ακολουθούν, με ομάδες καλύτερες από την Ουγγαρία. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και σκληροί».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Εσθονία: «Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα διαδραστικό, δηλαδή παίζεις όσο ο αντίπαλος σου επιτρέπει ή ανεβάζεις την απόδοσή σου όσο χρειάζεται για να μπορείς να ελέγξεις τον αντίπαλο. Κάποια στιγμή στο 2ο σετ είχαμε μια κοιλιά. Αύριο είναι μία άλλη μέρα, άλλες ανάγκες, πρέπει να δείξουμε άλλο χαρακτήρα και άλλη απόδοση».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλουμε λίγο παραπάνω κόσμο. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν αλλά νομίζω ο κόσμος του βόλεϊ είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που νομίζουμε. Στην Αττική συμμετέχουν 150 ομάδες, δηλαδή 1500 οικογένειες. Αυτές θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο, μαζί με τα παιδιά τους, να δουν ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ