1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2014 19:32

Καλμαζίδης: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει με την Εθνική Γυναικών για την Βουλγαρία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάνης Καλμαζίδης μίλησε για το δύσκολο έργο της Ελλάδας, ενώ τόνισε πως κάθε μέρα προσπαθούν για το καλύτερο για την Εθνική ομάδα.
«Έχουμε δουλέψει σκληρά μέσα στο γήπεδο, προσπαθώντας να δέσουμε και να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο έργο παίζοντας με ομάδες όπως η Βουλγαρία και το Αζερμπαϊτζάν, που έχουν καταξιωμένες αθλήτριες», δήλωσε η Παναγιώτα Διώτη η οποία μη παραγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν έδειξε να είναι αρκετά αισιόδοξη για την πορεία της Εθνικής.

«Σίγουρα παίζοντας με αυτές τις ομάδες θα μαζέψουμε εμπειρίες, αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να φύγουμε κάποια στιγμή απ’ αυτό το μότο «μαζεύουμε εμπειρίες και συνεχίζουμε» και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να κάνει την υπέρβαση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ