1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2014 18:34

Η 12άδα του Καλμαζίδη για Βουλγαρία με νέο... αίμα στις ακραίες

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών ταξιδεύει αύριο το πρωί (08.20) για την Σόφια για τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης επέλεξε τις 12 αθλήτριες που θα σηκώσουν τις υποχρεώσεις του εθνικού συγκροτήματος.

Σε σύγκριση με τα προκριματικά του Παγκοσμίου τον περασμένο Οκτώβριο υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις ακραίες καθώς προωθηθήκε η νέα φουρνιά (Στράντζαλη, Γενισταρίδη, Διώτη), διατηρήθηκε η Χαντάβα και απουσιάζει η Κοσμά. Επίσης καθαρόαιμη διαγώνια είναι η Κιόση και στην 12αδα υπάρχουν τέσσερις κεντρικές με την επιστροφή της Κωνσταντινίδου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Χρίστο Μπότεφ» στη Σόφια, ενώ οι ομάδες με τις οποίες συμμετέχει η Ελλάδα είναι οι Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν και Πορτογαλία. Ο Β΄γύρος θα γίνει στο Αζερμπαϊτζάν και την πόλη του Μπακού.

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα (17.30-20.00) ενώ η 12άδα που θα ταξιδέψει για τη Βουλγαρία αποτελείται από τις ακόλουθες αθλήτριες:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Αθηνά Παπαφωτίου (ΑΕΚ).

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Πανναξιακός), Μαρία Λαμπρινίδου (Φορλί – Ιταλία), Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός).

Ακραίες: Εύα Χαντάβα (Βριλήσσια), Μαρία Γενιτσαρίδη (Πίτσμπουργκ – ΗΠΑ), Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής), Παναγιώτα Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς).

Διαγώνια: Ελένη Κιόση (Τερβίλ – Γαλλία).

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού (Ηρακλής)

12 σχόλια

  • Comment Link ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ.Α. Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 12:49 posted by ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ.Α.

    A.F μηπως εισαι μανατζερ του καλμαζιδη;μεγαλη δεξαμενη παικτριων;δεν θα πω για καποιες απο αυτες που πηρε για να μην φανω πικροχολος αλλα καποιος σχολιασε.... Όταν θα σταματήσουν να καλούνται παίκτριες με κριτήριο τα κολλητιλίκια και σχέσεις με τους μανατζαραίους κλπ αυτη την εθνικη ονειρευεσαι εσυ και ο ξυρισμενος;ποσες κοπελλες εχουν μεινει εξω εξαιτιας των προαναφερομενων λογων;

  • Comment Link A.F Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 10:52 posted by A.F

    Μέ δουλειά θα δημιουργήσει μεγάλη δεξαμενή παιχτριών γιά τήν Εθνική ομάδα , ας δώσουμε επιτέλους λίγο χρόνο σε κάποιον πού έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει.Προσωπικά ο μόνος μου προβληματισμός είναι ότι δέν θά είναι εύκολο Αντρικό στό πρωτάθλημα Γυναίκες στήν Εθνική , άλλη ψυχολογία άλλη λειτουργία,θα δούμε όμως.

  • Comment Link lorentzo Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 08:19 posted by lorentzo

    Κάποιοι είναι κακόβουλοι και δεν στηρίζουν την προσπάθεια του κ.Καλμαζίδη ο οποίος απέκτησε και άλλον ένα σύμμαχο στη ομάδα που χτίζει με μοναδικό γνώμονα την αξιοκρατία.Το όπλο λέγεται ipro-sport και θα δώσει φτερά στη ομάδα

  • Comment Link alex1 Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 22:04 posted by alex1

    Μόνο για την Καββαδία έπρεπε να είναι με βάση τη σεζόν που έκανε, pao29. Τα άλλα δεν είναι κάτι στάνταρ. Όμως κατά τ'άλλα αφού δεν ξέρεις καν πώς λέγεται η αρχηγός σου (Τσίμα και όχι Τζίμα), περιμένεις κάποιος να λάβει σοβαρά την άποψή σου;
    Και μετά γράφεις και με όνομα annaa κάνοντας τα ίδια λάθη (Τζίμα, κόμματα) γράφοντας με τον ίδιο τρόπο σα να μας περνάς όλους για ηλίθιους. Ευχαριστούμε.

  • Comment Link VOLLEY FANS Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 16:28 posted by VOLLEY FANS

    Το θαύμα της Ελλάδος είναι η κλήση Καραγκούνη-Σαλπιγγίδη-Γκέκα-Τσιώλη-Κατσουράνη.Ομάδα μαμούθ στα γήπεδα της Βραζιλίας και μετά περιμένουμε κάτι καλύτερο από το βόλλευ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ