1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-05-2014 20:57

Εθνική Εφήβων: Αλλαγή ομίλου και αντιπάλων και διαμαρτυρία Μαυρομάτη

Όπως μας ενημέρωσε η ΕΟΠΕ υπάρχουν σημαντικές αλλαγές ως προς τον όμιλο και τους αντιπάλους της Εθνικής Εφήβων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματς, κάτι που προκάλεσε την διαμαρτυρία Μαυρομάτη προς τη CEV. 

Αναλυτικά


Σήμερα το πρωί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εντελώς απροειδοποίητα ενημέρωσε την ΕΟΠΕ ότι άλλαξε η σύνθεση των ομίλων της Γ’ φάσης της προκριματικής διαδικασίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε αρχικά τοποθετηθεί στον όμιλο H με Γερμανία, Εσθονία, Ισπανία, ωστόσο καμία από τις τέσσερις χώρες δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για να αναλάβει τη διοργάνωση του ομίλου ενώ αντιθέτως τρεις από τις χώρες που συμμετείχαν στον όμιλο Ι (Ιταλία, Σερβία, Φινλανδία, Βέλγιο) κατέθεσαν πρόταση για να διοργανώσουν τους δικούς τους αγώνες.

Έτσι η CEV μετά από κλήρωση ανέθεσε τον όμιλο Ι στη Σερβία, ενώ μετά από νέα κλήρωση (μεταξύ Βελγίου, Ιταλίας) η διοργάνωση του ομίλου Η ανατέθηκε στην Ιταλία και μετά από νέα κλήρωση (μεταξύ των αρχικών ομάδων που συμμετείχαν στον όμιλο Η) προέκυψε ότι η Ελλάδα είναι η ομάδα που θα καλύψει το ‘κενό’ της Ιταλίας στον όμιλο Ι.

Νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της CEV Αντρέ Μέγιερ ζητώντας από τον τελευταίο εξηγήσεις και να εφαρμοστούν οι κανονισμοί, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες η Ομοσπονδία θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι που προέκυψαν μετά τις σημερινές αλλαγές:
Όμιλος Η (Μοντεσιλβάνο, Ιταλία): Ιταλία, Γερμανία, Εσθονία, Ισπανία
Όμιλος Ι (Ρούμα, Σερβία): Σερβία, ΕΛΛΑΔΑ, Βέλγιο, Φινλανδία
Οι αγώνες θα διεξαχθούν 10-13 Ιουλίου και την πρόκριση παίρνει η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη των δύο ομίλων.

Όσον αφορά την αντίστοιχη διοργάνωση των Νεανίδων δεν υπήρξε καμία απολύτως αλλαγή και έτσι οι δύο όμιλοι έχουν ως εξής:
Όμιλος Η (Ελβετία, δεν έχει γίνει γνωστή η πόλη): Ελβετία, ΕΛΛΑΔΑ, Ολλανδία, Κροατία
Όμιλος Ι (Μόσχα, Ρωσία): Ρωσία, Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία
Οι αγώνες θα διεξαχθούν 10-13 Ιουλίου και την πρόκριση παίρνει η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη των δύο ομίλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ