1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2014 13:52

Κοκκινάκης: «Πάνω απ΄όλα η τακτική» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Μενέλαος Κοκκινάκης μετά την νίκη της Εθνικής ανδρών επί της Λετονίας. Ο ακραίος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε για τον ρόλο του στην ομάδα και για την συνεργασία του με τον φίλο του Θανάση Πρωτοψάλτη.

«Η Εθνική έχει πολλούς νέους αθλητές, πολλοί από εμάς ήμασταν στην Εθνική Εφήβων πριν λίγο καιρό. Θα έλεγα ότι είναι τα πρώτα βήματα αυτής της ομάδας, δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί για να μπορέσουμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Δείξαμε κάποια πολύ θετικά στοιχεία, κάποια τακτικά κομμάτια που μας έχουν ζητηθεί από τον κόουτς. Μπορέσαμε να τα κάνουμε, προσπαθούμε να τα εξελίξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Ξεκινήσαμε με ένα καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την δουλειά, πάνω απ'όλα στην τακτική με βάση την προπόνηση που κάνουμε».

Για τον ρόλο του στην Εθνική ανδρών: «Δεν ξέρουμε ακόμα τους ρόλους μας, όπως είπε και ο προπονητής. Σήμερα έπαιξα βασικός, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, πάντα προσπαθώ και ιδιαίτερα για την Εθνική που είναι τιμή για τον κάθε αθλητή να βρίσκεται εδώ».

Για το επίπεδο της Λετονίας: «Έχουμε ξαναπαίξει στο παρελθόν, είναι μία καλή ομάδα και μπορεί να συγκριθεί μαζί μας. Από κει και πέρα είναι και αυτοί σε καλό επίπεδο, γίνονται καλά φιλικά».

Για την συνεργασία του με τον Πρωτοψάλτη: «Με τον Θανάση είμαστε χρόνια φίλοι, κολλητοί θα έλεγα. Σίγουρα το να παίζουμε μαζί μας αρέσει». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ